Klasör Açılış Hatası Yardım Lütfen { resimli}

K£ĿWΪNAТǾЯ

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim klasörlerin açılış türü değişti. Klasöre tıkladığımda ara sayfası açılıyor, ara butonuna tıkladığımda ancak o zaman klasörün içeriğini görebiliyorum. İlk iki resimde olduğu gibi.

Bu sorunun çözümü aşağıdaki gibi sanırım ama bir türlü olmuyor.

Arkadaşlar son resimde “find” yazısı koyu renkli yani “ara” anlamında ve bu nedenle o aktif olduğu için klasörlerim ara sayfasıyla açılıyor. Onun altında gördüğünüz open sekmesini ben ekledim çalıştıracak exe ise sistem32 klasöründeki “open file” exe’si ancak gene olmadı. Bilmiyorsanız bu ayarları kurcalamayın open file.exe klasörleri açmıyormuş ben nasıl olduğunu anlamadan karıştı ortalık. Kaldır yada düzenle seçenekleri aktif değil. Benim tek isteğim klasörlere tıkladığımda içeriğinin açılması Biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Not: Sistem geri yüklemesi olmuyor

open a tıklayıp varsayılan yap dedinmi ?

bi de bende bi tek find var oda varsayılan değil bende de kaldır ve düzenle seçeneği aktif diil ama tekrarlıyorum sadece find var!!!

open'i kendim ekledim. Onu eklerken kullanıcağı programı gözattan kendin seçiyorsun
bende gittim sistem32 deki "open file.exe"'yi seçtim ne ümitlerleama foss
o hiç açmıyor klasörü sadece adı open file :D

ayrıca kaldır ve düzenle seçenekleri pasif

başka önerisi olan varsa bekliyorum arkadaşlar

aynı problemi ben de yaşıyorum yaww :(

sistem geri yuklemesi de kendiliginden devre dışı kaldıgı için geri yükleme de yapamıyorum...

biri şu probleme el atsa ne güzel olur..

yahu bir haftadır kimse bir çözüm üretemiyor mu şu soruna yani ?

sonra kalkıp cok biliyoruz biz bu işleri diyosunuz.
anca klasör rengi nasıl degiştirilir onu anlatırsınız siz.

Ben Sistem geri yüklemeyle düzelttim.
Ama o yoksa şunu dene tam olmasada idare eder.
dosya klasörü - gelişmiş - yeni ekle - adını rasgele bişi yaz
eylemi gerçekleştirmek için uygulamaya c:/windows daki explorer seç
varsayılan yap

Arkadaşlar aynı problem ben de de var sorunu bir türlü çözemiyorum
lütfen yardım...

bu arada bende masaüstündeki klasörlerin hiçbiri açılmıyor. Varsayılan olarak ara gibi komutlar var önceden en başta aç vardı fakat şimdi başka bir şey var nasıl yardımcı olabilirsiniz lütfen

ben sistem geri yükleme ile çözdüm problemi

bildiğim kadarıyla registry ayarları ile ilgili bir problem ama nereden yapıldığını hatırlamıyorum

Geri