Klasör ü silemiyorum. Yardımcı Olur musunuz?

Çok acaip bir durum, acaba dosyayı koruma altına almış olabilirmisin? Bilgisayarında çoklu kullanıcı hesabı varmı?

Çok acaip bir durum, acaba dosyayı koruma altına almış olabilirmisin? Bilgisayarında çoklu kullanıcı hesabı varmı?

Klasörün özelliklerine girip salt okunur u kaldırıyorum; ama bir işe yaramıyor.
Bilgisayarda tek hesap var, o da admin grubuna üye.

Deepfreez dosyayı koruma altına almış sanırım, sistem dosyası olarak tanımlıyor olabilir. Deepfreez ayarlarında bu dosyayı hariç bırakabileceğin seçenekleri araştırmanı tavsiye ederim.

Deepfreez dosyayı koruma altına almış sanırım, sistem dosyası olarak tanımlıyor olabilir. Deepfreez ayarlarında bu dosyayı hariç bırakabileceğin seçenekleri araştırmanı tavsiye ederim.

bu sorun deep freeze kurulmadan önce başladı zaten.
deep freeze i kurmadan önce günlerce klasörü silmeye çalıştım; ama olmadı.
deep freeze kurarsam belki düzelir diye düşündüm; fakat bu da olmadı.

Sistem geri yüklemeyi dene.

Olmazsa bas formatı gitsin.Hem klasörün sana zararı ne bırak kalsın.

regedit ayarlarında hlocal machine ve current user deki kayıtları başarı ile temizlediysen

deepfreezi devre dışı bırak

klasörün ismini yeniden değiştirip kapat-aç

aynı isimle gelirse formattan başka çaren yok... ve neden sp2?

sp3 bile cilalı taştan hemen sonra çıkmasına rağmen sen ısrarla taş devrindesin :)

regedit ayarlarında hlocal machine ve current user deki kayıtları başarı ile temizlediysen

deepfreezi devre dışı bırak

klasörün ismini yeniden değiştirip kapat-aç

aynı isimle gelirse formattan başka çaren yok... ve neden sp2?

sp3 bile cilalı taştan hemen sonra çıkmasına rağmen sen ısrarla taş devrindesin :)

donanım taş devrinden de eski usta:crying:, o yüzden:sad:

neyse, herkese teşekkür ederim. fikir beyan ettiğiniz için çok sağolun.
biraz bu şekilde devam edeyim canıma tak ederse bir format yeter; belki sp3 kurarım.
herkese hayırlı akşamlar.

bunuda bir dene :durdurun

2zz27qe.jpg

3zz33ir.jpg

4zz42fx.jpg

5zz59yz.jpg

6zz62kr.jpg

7zz76de.jpg

8zz86gt.jpg

9zz99md.jpg

9 adımda silemiyeceğiniz dosya veya klasör yok. Bu işlemler Sistem dosyaları dahil tüm dosyalar silinebilir.

Not: deneyimsiz kullanıcıların bilgisayarı iyi bilmeyen arkadaşların bu yöntemi kullanmaları çeşitli sıkıntılar doğurabilir.Bilgisayarı iyi bilmiyen arkadaşların kesinlikle kullanmamasını öneririm.
''ALINTIDIR''

Hayır hiç bir yöntem denemeyin işe yaramaz hepimizin hatırlayacağı gibi eski Newholder denen baş belası bir virüs vardı onun bir benzeri buda silip veya taratmanız hiç bir işe yaramaz sildikce geri gelicektir o klasör boşuna uğraşma çok inat ettiysen sistem geri dönüşüm yap kurtarmassa onarma yap oda kurtarmassa fortmatı at gitsin veya elleme dursun bi zararı yok sna ama ila silcem diyosan dediklerimi yapıcaksın artık yapacağın bişey yok işletim sistemine bulaşan virüsü hiç bir virüs programı tamamen ortadan kaldıramaz.Belki bazı yöntemlerle klosörü gizleyebilirsin ama ortadan tamamen aslan kaldıramassın..Bide özelliklerinden klasörü gizle de uygula..Sonra klasör seçeneklerinden gizleyi seç belki bu egonu tatmin eder..Geçmiş olsun kardeşim hadi eyw

By_S€KOPY;5469491' Alıntı:
bunuda bir dene :durdurun

2zz27qe.jpg

3zz33ir.jpg

4zz42fx.jpg

5zz59yz.jpg

6zz62kr.jpg

7zz76de.jpg

8zz86gt.jpg

9zz99md.jpg

9 adımda silemiyeceğiniz dosya veya klasör yok. Bu işlemler Sistem dosyaları dahil tüm dosyalar silinebilir.

Not: deneyimsiz kullanıcıların bilgisayarı iyi bilmeyen arkadaşların bu yöntemi kullanmaları çeşitli sıkıntılar doğurabilir.Bilgisayarı iyi bilmiyen arkadaşların kesinlikle kullanmamasını öneririm.
''ALINTIDIR''

bunların aynısını defalarca yaptım ama yine de olmadı

Geri