Klasörünüzü hiç kimse göremesin programsız

LeBron.23

New member
Reaction score
0
Kimsenin görmesini istemediğiniz klasörün üstüne gelip sağ tıklayın 'yeniden adlandır'a basın sonra 'alt' tuşuna basılıyken '0160' a tek tek basın böylece klasör ismi görünmeyecek şimdide klasör simgesini göstermicez şimdi aynı klasörün üstüne gelip sağ tıklayın özelliklerden özelleştiri seçin sonra simge değiştire basın şimdide simgelerin içinden boş olan simgeyi seçin(ilk yaptığımda bende yok sandım ama varmış iyi bakın) sonra uygula - tamamı tıklayın sonra değişikliği görün:durdurun:durdurun
Alıntırdır.
(verildiyse özür dilerim)

hahhahha çok güzelmiş dostum. gerçekten işe yarıyor saol. ama magic folders türü programlar daha iyi bence. onlar dosya boyutlarını da gizlio. saol yine de.

GEri Nasıl Duzeltırıyoruz Onu YAzmamıssın:)

GEri Nasıl Duzeltırıyoruz Onu YAzmamıssın:)

çok kolay dostum. gizlediğin klasör aslında sadece başkalarına görünmez oluyor. ama sen yerini biliyorsun. üzerine sağ tıklayıp yeniden adlandır dediğinde veya seçip F2'ye bastığında yeni bir isim verir ve sağ tıklayıp özelliklerden simgesini eski hale getirirsen problem kalmaz.

daha once tarafımdan verildi ama simdi link aramakla ugrasamam =)

bunun yerine kodlama yaparsanız daha guvenli olur yanlışlıkla birinin oraya tıklamasıyla bulunma ihtimali var ama kodlamayla gizlerseniz arama motorunda falanda çıkmıyor şahsen kullanmakta olduğum kodlama sistemi programa ihtiyaç duymadan yapılıyor sadece küçük bir kod ve klasörün aratmada bile çıkmıyor ve adres çubuğundan ismini yazarak giriyorsun bu daha güvenli...

yinede paylasımın için sağol emeğe saygı sonuçta

yinede paylasımın için sağol emeğe saygı sonuçta

yinede paylasımın için sağol emeğe saygı sonuçta...

Geri