!!!! Kivrak Zeka Hh 02 !!!!

MaΨèŔcİķ

Altın Üye
Reaction score
0
GÜZEL Bİ SORUMUZ DAHA
UZUNCA BİR KÖPRÜ
KİŞİ YÜRÜYEREK 2 SATTE KARŞIYA GEÇEBİLMEKTEDİR YANLIZ KÖPRÜDE BİR BEKÇİ VAR VE BU BEKÇİ
1 SAAT UYUYO 1 SAAT ÇALIŞYO VE ÇALIŞDIĞI SAATLERDE KÖPRÜDEKİ HERKESİ BULUP MAKBUZ KESİYO SİZ O KÖPRÜDEN
NASIL PARA VERMEDEN GEÇERSİNİZ
(mantıklı cvp lar lütfen geyik olmasın soru zaten geyik:cool:

Rüşvetle dersem geyik mi olur..?

Bence çok mantıklı..!

:D:D:D

adam para vermeden geçiyo diyorum rüşvetle para vermiş olmuyomu:cool:

parasız nasıl geçersiniz..

Yürüyerek geçmek şart mı? Arabayla geçsek uyuduğu saatler de olmaz mı?

herkes geçer bende makbuzunun bitmesini beklerim

buldum sorunun cevabını saatler geriye alınınca

bi saat giderim ondan sonra birazcık ötede yatarım 1 saat xaten bekçi 1 saatte iki saatde gezilen köprüyü nası tamamlıcak ki 1 saat geçtikten sonrada tamamını geçerim...

Zaten allahın köprüsü her türlü bedava geçerim :)

saatler geri alınırsa sen yine 2 saatde geçiceksin adam yine 1 sasat çalışp bi sat uyucak

captan adam iş başına geçtiğinde köprünün neresinde kim var görüyo lap die vasıta ile gidip parayı alıyo yani saklanma şansın felan yok

adam 2 saatde bir çalışıyo sen iki saatde gidiyosun:cool:

iyiki geyik yapmayın dedik sanırım cvp çok geç gelecek böle giderse

kıendine güzenen hh liler aranıyo

bekçi uyumuya başladığı zaman yürümeye başlarız yanına gideriz. kendimize fake bir makbuz keseriz :) sonra yürümeye devam.uyandıktan sonra sorsa bile makbuz kestin deriz olmaz mı?

Borghese' Alıntı:
GÜZEL Bİ SORUMUZ DAHA
UZUNCA BİR KÖPRÜ
KİŞİ YÜRÜYEREK 2 SATTE KARŞIYA GEÇEBİLMEKTEDİR YANLIZ KÖPRÜDE BİR BEKÇİ VAR VE BU BEKÇİ
1 SAAT UYUYO 1 SAAT ÇALIŞYO VE ÇALIŞDIĞI SAATLERDE KÖPRÜDEKİ HERKESİ BULUP MAKBUZ KESİYO SİZ O KÖPRÜDEN
NASIL PARA VERMEDEN GEÇERSİNİZ
(mantıklı cvp lar lütfen geyik olmasın soru zaten geyik:cool:

Ayı ya dayı desek falan olmaz mı yardımcı olurdu belki :)

Yürüyerek 2 Saatteyse Koşarak En Az 30 Dk Da Geçilir Zaten :)

ya bısı sorucam aynı koprude ogs bıde neydı kgs mı ne varmı

yoksa hıc bulasmıyak bende bozuk yok :D

ılk uyandıgında yurumeye baslarsa 1 saatte yarısına gelır
ve o bır saat bekcının uyuma saatıne denk gelır
gerı kalan zamanlada sıgarasını tutture tutture karsıya gecer

anlatamamıs olabılırım :D ama buldum

kady' Alıntı:
ya bısı sorucam aynı koprude ogs bıde neydı kgs mı ne varmı

yoksa hıc bulasmıyak bende bozuk yok :D

ılk uyandıgında yurumeye baslarsa 1 saatte yarısına gelır
ve o bır saat bekcının uyuma saatıne denk gelır
gerı kalan zamanlada sıgarasını tutture tutture karsıya gecer

anlatamamıs olabılırım :D ama buldum

şimdi üstad ilk kalktığında adam yürürse bekçi hemen buluyo yani görememe şansı yok ..; )ama ayklaşmışda olabilirsin bilmiyorum:cool:

free ilk duyduğumda bende öle düşünmüştüm yalan yok ama dikkatli düşünüp derinlere inince çıkıyo:cool:

bu arada kıvrak zeha hh 01 de bakın arada yazık:D

buldum beyler........bekçi uyurken köprüyü yarılarsın, bekçi uyanınca param yok geriye dönim o zaman dersin karşı yöne doğru geri dönersin.(bekçi uyuduğu için hangi taraftan geldiğini bilemicek) bildiysem cevap yaz.

neco' Alıntı:
buldum beyler........bekçi uyurken köprüyü yarılarsın, bekçi uyanınca param yok geriye dönim o zaman dersin karşı yöne doğru geri dönersin.(bekçi uyuduğu için hangi taraftan geldiğini bilemicek) bildiysem cevap yaz.

ben de katılıyorum,kutluyorum aynı zamanda da bir öpücük gönderiyorum :eek:

neco' Alıntı:

mantıklı bi cvp ama köprüde yakalandığın anda parayı ya seve sewe yada sk sk vereceksin:cool:

Geri