kis 2013 kurarken hata veriyor.

cgokhans

New member
Reaction score
0
yurda geldim wifi ile bağlantı yapayım derken bir sürü problemle karşılaştım. ilk olarak avast is aygıt yöneticisine sanal aygıt mı kurmaya çalışmış ne (sonuçta reelde bir şey yok aygıt yok ortada) bir sürü ona ait bir şey vardı ve wifi tamamen göstermiyordu bağlanamıyordu bu yüzden. onu kaldırdım o gelenleri kaldırdım kaspersky kurdum bu seferde facebook a falan giremiyordum advanced system care ın kaldırıcısı ile onu kaldırdım kendini koruma modülünden dolayı galiba kalkmadı. neyse zorla kaldırı ile kaldırdım baktım hala faceye girmiyor sonra advanced system care ile interneti hızlandırmayı yapmıştım onu yapabileceğini düşünüp eski ayarları yükledim şimdi girebiliyorum. hali ile kasperskyden dolayı değil diye tekrar kurmaya çalışıyorum ancak hata veriyor.

Hata nın adı: İç hata 2753. avpinst.dll

kayıt defterinden değerlerini silmeye kalkıyorum engelleniyor. antivirüsün bir tane dosyası (en azından görebildiğim) kalmadı ama engelliyor. tekrar kurabilmek için ne yapabilirim?

Sistem Geri Dönüşüm (Win 7 kullanıyorsan Başlat'a basıp arama çubuğuna yazabilirsin) yapmalısın. Kaspersky'ı kurmadan önceki zamana döndür bilgisayarını daha sonra yeniden kurmayı dene ama Kaspersky'ı önermem çok kasıyor, en iyisi Norton 360 :) Sen bilirsin tabi..

windows 8 kullanıyorum ama onda bulamadım sistem geri yüklemeyi. norton un trial resetlemesi korumasa etki ediyor mu? ben zamanında nod32 yi sınırsız yapıyor diye kullandım sonra bir ücretsiz antivirüs kurdum 21 tane virüs çıkmıştı da :D birde bu norton un bana sormadan silmesini engelleyemiyor muyuz? ondan dolayı kaldırmıştım ben onu. yoksa pek kasmıyor.

tamam sistem geri yüklemeyi buldum bi deneyeyim hemen :)

olmadı maalesef hep hata veriyor :(

Cαη kardeş sağolsun özel mesaj ile konuşurken durumu hallettik. kaspersky removal tool ile işlem tamamdır. Bunu yazmamdaki amaç belki birilerininde böyle derdi olur da buraya bakar diye.

Geri