Kiralık harekatı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Maliyetin düşük olması için kiralama yöntemine gitmek isteyen yönetim; Yobo, Diawara, Ziegler ve Özgür Çek'le masaya oturdu.

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle Lugano ve Andre Santos gibi iki önemli yıldızını satmak zorunda kalan Fenerbahçe'de transfer için yeniden düğmeye basıldı. Eksik bölgeleri maliyeti fazla olmayacak şekilde kapatmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim kiralama formülü üzerinde duruyor.

TEMASLAR OLUMLU

Şike soruşturması sonrası F.Bahçe'ye gelmekten vazgeçen Yobo'yu kiralamak için harekete geçen Fenerbahçe, Nijeryalı yıldıza partner olarak ise Marsilya formasını giyen Souleymane Diawara'yı düşünüyor. İki yıldız ve kulüpleriyle masaya oturan yönetim ilk temastan olumlu sonuç aldı.

GENÇ FORVET DE ARANIYOR

Sarı-Lacivertliler, Santos'tan boşalan pozisyon için de iki aday belirledi. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'a gelmekten son anda vazgeçen Juventus'lu Reto Ziegler yönetimin düşündüğü ilk isim... Ayrıca Fenerbahçe altyapısından yetişen Ankaragücü'lü Özgür Çek de gündemde. Yönetim duruma göre iki futbolcuyu birden kadrosuna katabilir. Ayrıca maliyeti düşük, genç bir forvet arayışları da devam ediyor.

Kaynak

Geri