KINGSTON RAM Hakkında ?

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar mrb;

AMD Phenom X3 8650 2.3 Ghz İşlemci,
ASUS M2N-CM GeForce 7025 2000HT DDR2 1066 VGA Anakart,
KINGSTON 2 GB DDR2 800 MHz Tek Modül RAM,
SAPPHIRE HD 3650 GDDR4 512 MB 128 Bit Ekran Kartı

Özelliklerindeki bilgisayarıma, şu an takılı olan KINGSTON RAM'den bir tane daha takıp 4 GB'a çıkardığımda hız konusunda çok değişiklik olur mu ? Bu akşam itibariyle Windows 7 kullanmaya başladım ve bu işletim sisteminin pc'yi yorduğunu biliyorum, bu yüzden de RAM'i yükseltmek istiyorum. Fikriniz nedir ?

Kesinlikle fark olur sistem açılışı daha hızlanır ve artı olarak da Ekran kartına destek olabilir.

64 bit windows 7 kullanıcaksan çok verimli olur tavsiye ederim.
32 bit ise 3 gb olarak görür bilgisayarın telaşa kapılma.

Teşekkürler hepinize, peki aynı modelde bir RAM mi takmalıyım; yani DDR2 800 MHz ile daha düşük veya daha yüksek MHz 'nin ne gibi farkları olur ?

Teşekkürler hepinize, peki aynı modelde bir RAM mi takmalıyım; yani DDR2 800 MHz ile daha düşük veya daha yüksek MHz 'nin ne gibi farkları olur ?

eğerki anakartın ram seçiyorsa ki seçiyordur aynı model olmasına dikkat et.
ayrıca mhz den bahsetmişsin. KINGSTON 2 GB DDR2 800 MHz Tek Modül RAM, demişsin
aynısından bulmaya gayret et. yoksa 2 gb ddr2 misal olarak 400 mhz lik bulursan verim alamazsın. bunu şöyle düşün bir kolun kısa iken bir kolun uzun olursa bir işi nasıl yaparsın? bunu hocam söylemişti zamanında :) yani alacaksan ve verim istiyorsan KINGSTON 2 GB DDR2 800 MHz bir tane daha al ve keyfine bak kardeşim. eğerki sorunun olursa pm at yardımcı olurum yine

яєℓαχℓιƒє;5452974' Alıntı:
eğerki anakartın ram seçiyorsa ki seçiyordur aynı model olmasına dikkat et.
ayrıca mhz den bahsetmişsin. KINGSTON 2 GB DDR2 800 MHz Tek Modül RAM, demişsin
aynısından bulmaya gayret et. yoksa 2 gb ddr2 misal olarak 400 mhz lik bulursan verim alamazsın. bunu şöyle düşün bir kolun kısa iken bir kolun uzun olursa bir işi nasıl yaparsın? bunu hocam söylemişti zamanında :) yani alacaksan ve verim istiyorsan KINGSTON 2 GB DDR2 800 MHz bir tane daha al ve keyfine bak kardeşim. eğerki sorunun olursa pm at yardımcı olurum yine

Çok tşk ederim; dün internetten sipariş ettim aynısından bir tane daha :001_rolleyes:

arkadaşlar ddr2 nin en son 2 gb ye kadar yükseltildiğini biliyordum pc ye zarar vermesin DİKKAT edin
kimi arkadaşar bir elin nesi iki elin ses var diye yazmışlar ama ses hiç gelmezse oda kötü yani aöıyım konuyu anakart bozulursa hiç bir şeyin anlamı olmaz bilginiz olsun derim yinede siz bilirsiniz...

Geri