Forumda PayLaSıMları ve Konuya BakısLarı Hosunuza Giden Kisi kim ?

CyßeRiaN

Web & iRc C0deR
HH Üyesi
Reaction score
0
Forumda PayLaSıMları ve Konuya BakısLarı Hosunuza Giden Nicki yaZalıM ArkadasLar yaNlız Bir kuraL koyaLım ModeraTörLer dısı OLucak Cünki Bu tip paYLasımlarda Hep ModLar göZe aLınıyoo.. Sıradan USerLerLe YorumlayALım..

ßeNİm HoSuma qideN DeSpiNa

CyßeRiaN

SalTanat KaLdırıLsada KraLLık öLmedi TechnichaL TeaM 38 quatyple..

ßu cevaba Karşı akLıma geLenLer ÇoğunLukLa modLar oLdu açıkçası...Ancak ßir user yazın dersenizde Rasmussen derim.Çok değişdi zamanLa forum içinde..

bnm aklıma gelen ilk kişi Watain :goz:

sytle300 , başkan73 , 88.mehmet , Alone Diablo , LaZiSh , lazaslan çoğaLtabiLirim =) bu arkadaşLar yorumLarından doLayi gözüme çarpıyor.. KonuLarindan doLayı çarpan uyeLer HUT'takiLer diğer arkadaşLar pek emek veriLecek konuları göremiyorum Sıradan konular c/p tarzı.. Konu oLarakda KnowN diyim =)

Edit: O sondaki ne senin imzamı ? =) Çok aLakasız bi$ey konuyLa. =)

sytle300 , başkan73 , 88.mehmet , Alone Diablo , LaZiSh , lazaslan çoğaLtabiLirim =) bu arkadaşLar yorumLarından doLayi gözüme çarpıyor.. KonuLarindan doLayı çarpan uyeLer HUT'takiLer diğer arkadaşLar pek emek veriLecek konuları göremiyorum Sıradan konular c/p tarzı.. Konu oLarakda KnowN diyim =)

Edit: O sondaki ne senin imzamı ? =) Çok aLakasız bi$ey konuyLa. =)

iMza KoyaMıYaCağımı biliyoRsunuz :D CYbeRiaN Nickini kulLanıcam da Simdiden Forumu ALıstırıyoRum aLttakide öyLesine noktaladığım bir cümLe iSte .. konuyLa Herhangi bir bağLantısı yok

konuyla herhangi bir ilişkisi yok ama görüyorum ki her mesajının altına yazıyosun aynı şeyi
forum kurallarına aykırı böyle bir kullanım

edit:benim aklıma da ağırlıklı olarak modlar geliyor gerek konularıyla olsun gerekse yorumlarıyla
ama illa ki user söyle denilirse yorumlarda:romeomad,karma(her ne kadar yeni smodluktan çıkıp user olduysa da)
konularda da:known,jacksones diyebilirm ee ne de olsa hackhell uploader ları olcak o kadar ;)

konuyla herhangi bir ilişkisi yok ama görüyorum ki her mesajının altına yazıyosun aynı şeyi
forum kurallarına aykırı böyle bir kullanım

edit:benim aklıma da ağırlıklı olarak modlar geliyor gerek konularıyla olsun gerekse yorumlarıyla
ama illa ki user söyle denilirse yorumlarda:romeomad,karma(her ne kadar yeni smodluktan çıkıp user olduysa da)
konularda da:known,jacksones diyebilirm ee ne de olsa hackhell uploader ları olcak o kadar ;)

EğeR ayKırı iSe yapmaıZ doStuM ;) bi qöZden gecireyim .

ßen KaRMa Diyorum PayLaşimLariNa Laf edecek Yoktur herhaLDe :goz: YorumLarI desen ßir HariKa..

Herkes Yeteri Kadar Emek Veriyordur Eminim Herkese Paylaşımları ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederim..

Bu Konuyu Açan Arkadaşada Teşekkür Ederim..

Bu Tür Konular Paylaşım Yapan Kişileri Dahada Paylaşmaya Teşvik Eder..

Herkes Yeteri Kadar Emek Veriyordur Eminim Herkese Paylaşımları ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederim..

Bu Konuyu Açan Arkadaşada Teşekkür Ederim..

Bu Tür Konular Paylaşım Yapan Kişileri Dahada Paylaşmaya Teşvik Eder..

ßende Sana tesekkür ederim aRkadasım mantıklı konusuyoRsun..

Geri