kimlere haywan denir ??

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
player.php

bazen haywanlara hakaret ettiğimizi düşünüorum ....

Some kids wish their parents were animals.
Bazı evlatlar ; bazen keşke anne-babalarımız insan olacaklarına hayvan olsalardı dileğindeler...

Videodaki o kız çocuğunun halindeki bütün evlatlar , sanırım ebeveynlerinin hayvan olmasını dilerdi.
Hangi anne çocuğunu o hale getirir diyecem...
Ama ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok ülkede çocuklara şiddet uygulanıyor.
Hatta daha beterlerini , mesela 17 aylık bir bebeğin başına gelenleri yakın zamanda televizyonda da izledik.
Hakikaten de bir insana hayvan derken hayvanlar bazen haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.

Çünkü ben yavrusunu döven ya da ona işkence veya şiddet uygulayan bir hayvana bugüne kadar hiç rastlamadım.
Siz rastladınız mı sevgili dostlarım???...

söylenebilecek en güsel şeyleri dile getirmişsin lazaslan, çok çok tşkler düşüncelerin için ..

lazaslan güzel söylemişsin.yüreğine saglık.bazen belgesellerde izliyorum da hayvanlar yavrularını vermemek icin kendisinden kat kat büyük ve güçlü düşmanına bile kafa tutuyorlar.insanoğluda yeni doğmuş bebeği cami köşelerine bırakıyor.eline saglık infatuate

İnsan bazen kainattaki en asil bazen de en aşşağılık yaratık olabiliyor maalesef.

insan oğlu ne yazık ki sevgi denen duyguyu gün geçtikçe unutuyor. hiç bir şeye sevgisi saygısı kalmayan bir yaratık haline geliyoruz. o çocuğun gözlerindeki ifadeyi nasıl olurda bir anne göremez anlayamaz.

hayvanlar alemindeki şevkat ve sevgiden biz insanlar ders almalıyız.

sağol infatuate.

Geri