Kimim Ben?

Mayhoş

mayhoş
Altın Üye
Reaction score
0

Bir ben vardır bende, benden içeri diyenler..
ßundan sonra,bu bölümde kendinizi tanıtabilir anılarınızı,hayatınızdaki iz bırakanları bizlerle paylaşabilir isterseniz resimlerinizle de görsel bir yolculuğa çıkarabilirsiniz..
ßöylece sizleri daha yakından tanımak sansına sahip olup,kendinizi kendiniz gibi tanıtarak,özbenliğinizi bize sunduğunuzda ,anılarınız.pişmanlıklarınız,kişisel yetenekleriniz hobileriniz,fobileriniz,sevinçleriniz,üzüntüleriniz ve hayattan beklentilerinizi bizimle paylaştığınızda sıradan bir forum kullanıcısı olmaktan çıkıp,ne kadar birbirimize benzediğimizi ve ne kadar ortak noktamızın bulunduğunun farkına varıp daha sıkı dostluklar kurarak kaynaşabiliriz..

Kendimizi bilmeden “öteki”ni bilemeyeceğimizi yeniden hatırlayalım.
Klavyelerin arkasında da olsa yaşadığımız hayat, her türlü süprize açık, öyle değil mi? :)

Dostluk, kardeşlik, sevgi; sadece gözlerine bakabildiğin, elini tutabildiğin, oturup karşılıklı birer çay içebildiğin insanlarla sınırlı değildir.

Görüntü olmasada dostlukların sesi her yerden duyulur...

ßize sesini Duyurur musun?

noktasından virgülüne kadar imzamı atarım efennim...

Dünya'yı anlayabilmek için önce kendimizi tanımalıyız değil mi?

kendini tanıtmayana sopa var :Sopa

Öncelikle yöneticileri tanımak isterdim :)

ÜyeLerLe röpörtaj böLümünü buraya aLsaydınız daha iyi oLmazmıydı? :smile:

MaLum ''hoşgeLdiniz,yeni üyeLer hadi sizi tanıyaLım'' başLığıyLa ''kimim ben'' başLığı arasında bir fark oLduğunu zannetmiyorum.İstisnai durumLar hariç bu başLığın pek kuLLanıLacağını sanmam..Yeni geLen üye kendisini 2 kere tanıtmayacaktır..Yani 1 başLık otomatikmen kuLLanımdan düşecektir..

Ayrıca kendisini 'geniş' oLarak tanıtmak isteyen yeni üye bunu haLihazırda oLan diğer başLıkLa da yapabiLir,yapanLarda oLmuyor değiL...

'ÜyeLerLe röportaj' böLümünü buraya aLıp;Oradaki sabit başLıkLar modifiye ediLerek;SağLam kuraLLarLa,farkLı projeLerLe yeni geLen üyenin anLayabiLeceği şekiLde farkLı sabit başLıkLar oLabiLirdi;

-Hangi Üyelerle Röportaj Yapılsın İstersiniz?sabit başLığı,Üyelerle Röportaj İndex vs vs..

yours sincereLy :wink:

Görüşlerin için teşekkür ederim ama diğer başlıklardan farklı diye düşünüyorum ben.A'dan Z'ye kendini anlatabileceği bir başlık bu :)

Anlatıcam kendimi metin hazırlamaya çalışıyorum :smile:

ben sevdim su Kimim Ben'i..acaba bende mi tanitsam :smile:
cok guzel dusunmussunuz..elinize saglik..:smile:

güzel evet sesini duymsakda mesajlarını okuyabilirz

Herkese selam ve saygılar ben yeni üyeniz konyada öğretmenim orta yaşlı biriyim. Programcılıktan anlamam ama okulumdabenim kadar bile anlayan olmadığı için bütün pc problemleri beni bulur bende bu siteyi hem karşılaştığım problemlere çözüm bulmak hemde bişeyler öğrenmek için takip etmeye başladım bence hoş ve seviyeli paylaşımlar var teşekkür ve tebriklerimi sunarım saygılar.....

iyiymiş:D

Abi cümletten selamun aleykum. Hh forumda bulunmaktan çok mutluyum. Bu forumda aradıgım herseyı buldugum ıcın benım ıcın number one. Paylaşımlar ıcın herkese cok tesekkur ederım. Kalıcı olmaya geldım Allahın ıznı ile.

Kimim ben?

Mesut Numanoğlu
Memleketim:Bosna-Hersek/Sarajevo
Uyruk: T.C.
Meslek: Bilgi İşlem
Semt: İstanbul / Gaziosmanpaşa

Tasavvuf aşığı, tasavvufa ve Hz.Mevlana gönül vermiş biriyim. Dediğim gibi aktif olmaya ve rol alamay geldim aranıza. Ben HOŞA geldiğime inanıyorum. İnşallah hoş bulurum :) Herkese Merhaba

Geri