Kim?

SaMoo_55

DeadLythief
Reaction score
0
ACABA FENERBAHÇEMİZİN ÇEYREK FİNALDE RAKİBİ KİM OLUR ARKADAŞLAR

YORUMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HERKES FİKRİNİ YAZSIN.:clap

Bana m.unıted gelır gıbıme gelıyor ama hayırlısı bakalım...artık bu saatten sonra takım secme lüksümüz kalmadı...

schalke-porto maçının galibini istiyorum ben : )

bende eşleşlemelerden sonra sürekli olarak 'Turu geçersek Schalke - Porto maçlarının galibiyle eşleşsek süper olur' diyodum =)

inşallah öyle olur..​

Ballısınız ya Porto yada Schalke gelir simdi size :)

Barcelona'yı İstiyoruz. Boğulursak, Derin Denizde Boğulalım...

Arsenal gelmesin de kim gelirse gelsin...zaten biz alacagımızı aldık:)

bu saatten sonra her kim gelirse gelsin.kısmetse shalke-porto galibiyle oynar yarı finale çıkarız.fenerbahçe isteyerek oynasın yeterki rakip farketmez

Valla zorlu bi rakip daha çıkabilir bize arkadaşlar bunun için açtım konuyu zaten bence en kolay rakip çıksın ama bizde şans yokki baksana sevilla çıktıydı neyse bakacaz artık hayırlısı olsun ne diim.."ÖLÜMÜNE FB"...

Shalke yada Porto Gelsin
İngiliz Takımı Olmasın :D

Bir İngiliz Gelmesi [ Manchester, Chelsea gibi ] Bence çok daha iyi olur.. Çünkü;

İlerde bazı kendini bilmezler sizin, kolay takımları eleyerek Yarı finale Geldiğinizi söyleyip tesadüf olduğunu düşünebilir., Bu da sinir bozucu olur.. Güçlü takımları eleyip gelmek kesinlikle daha bi ayrıcalıklı

kısmetse barçayı istiorum bi fenerli olarak elenceksek barca gibi bi takıma elenelim ama onlar burda bizi yenemezler ordaki macın önemi cok olucak :D BARÇA BARÇA BARÇA aslında istiyorum messiyi görcem maca gidip :D

biz zaten son 2 senenin en iyi kupa takımını en formda takımını eledik.liginde şampiyon olmuş 3 takımın oldugu gruptan cıktık..kendini bilmezler küçük takımları geçtiğimizi söylediklerine sonra bakınca kendileri de güleceklerdir..eleme şansımızın digerlerinden daha yüksek olacagı takımlar ise chealsea ile schalke-porto galibi ile liverpooldur.hiçbiri yenilmeyecek takımlar değiller.

en buyuk fener.. arsenal gelsin biz gene yeneriz hahahaha

Geri