Kim Nasıl Yönetici Oldu ?

Tragedy

Photo Manipulator
Altın Üye
Reaction score
0
KaRma: forumun parasını ödüyo :melek eee o yönetici olmiycak ta KediCiX mi olcak :p

SAHRANİL: şöyle güzel, alımlı bi hatun olsunda sap sap gezmeyelim forumda diye :ter:

KıRmızıKız: aynı nedenden :ter:

Spi0n: 7 gün 24 saat fırça atcak elemana ihtiyaç vardı :)

revolation: forumda sırf geyik olmasın, ne bilim birileri oyun açıklaması falan yazsın dedik. ama bu da geyik yapmaya başladı :p

1001Design: tutturdu "abiler ben dizaynırım, çok yararlı bilgiler veririm" diye, bi halta yaradığını görmedik :eek:ha

react0r: foruma gece bekçisi lazımdı :D

Madness: bu adam muayyen günüme denk geldi, nasıl moderatör olduğunu hatırlamıyorum :durdurun

:D desene sen admin olsan halimiz haraptı. :D:D

SAHRANİL: şöyle güzel, alımlı bi hatun olsunda sap sap gezmeyelim forumda diye
:durdurun

Puhahahahahaha

tragedy nasıl oldu acaba :melek :D

google'da "kız mesenesi" kelime grubunu aratıyordum, baktım bir forumda kişi listesi paylaşıyorlar. hemen indirdim online olanlardan birinde moderatör aranıyor yazıyordu hemen atladım "abi abi ben olurum abi moderatör olurum ben" dedim. tamam dediler böyle böyle geldik buralara :melek

teşekkürler

google'da "kız mesenesi" kelime grubunu aratıyordum, baktım bir forumda kişi listesi paylaşıyorlar. hemen indirdim online olanlardan birinde moderatör aranıyor yazıyordu hemen atladım "abi abi ben olurum abi moderatör olurum ben" dedim. tamam dediler böyle böyle geldik buralara :melek

Gelmez olaydınn :eek:ha:saskin:melek

ibrahim tatlıses gibi bir yükseliş seninki ya. hayatın film olurr =))

zuahhahaha way reziller demek böle yönetici oldular bnde diom bnları km yaptıu yönetici die :p

Geri