...::: kim gitsin ::::...

....::: kim Gitsin istersiniz :::...

• Kullanılan toplam oy
    123
Zico gitsin bülent uygun gelsin

kezman gitsin..hatta kaba bi şekilde skt*r olup gitsin...ona verdikleri paraya yazık...maldonado da 2.secenek..boş beleş bi adam...GS macında sac baş yoldurdu..bi insanın hic mi kendine güveni olmaz ya...hep geriye oyna hep geriye nereye kadar...deniz sakatlanmasa herşey cok farklı olacaktı şimdi.. bu mal-donado gelmicektı bu takıma en azından...

maldanodo başta bu gitsin derim şuan ki performansa göre orta saha ve forvete iii adamlar lazım

Gs'Liyim bu bu isimLerin gitmesini istemiyorum.. =)
-Edu
-Kezman
-C.K.R (coLin kazım richards)
yani bu üçü zayıf haLkaLar..

MaLdonado'ya yükLenmeyin bence,kumaşı çok kaLiteLi.. Sadece orada oynadığı top burdakinden çok farkLı.. Yavaş yavaş Türk futboLuna aLıştıkça yan pas yapmayı bırakıp yararLı pasLar atacağı düşüncesindeyim..

maldonado tam bir fiyasko çıktı..ayrıca kezman fb için forvet degil ..2 si gitsin

kezman mutlaka kalmalı digerleride edu lugano gibi süper iki defans kimsede yok çok iyi oyuncular bu listedekilerden hiçbiri gitmesin gitmeyi hak etmiyorlar şimdi en çok maldonadoyu tartışıyor herkes ama adam daha hazır degil oda gelecek sene iyi olabilir daha yeni geldi oda kalmalı

1- | Kezman
2- | Edu
3- | Maldonado

bi gs olarak yazıyorum yazımı...
1-kezman
2-maldonada
3-edu

her ne kadar fb-gs tarafları birbirini sevmesede birbirlerini takip ederler ben bu adamlara mal demekten usandım gitsinler artık:)

bi gs olarak yazıyorum yazımı...
1-kezman
2-maldonada
3-edu

her ne kadar fb-gs tarafları birbirini sevmesede birbirlerini takip ederler ben bu adamlara mal demekten usandım gitsinler artık:)

haddini bil sen kimsinde oyuncularımıza hakaret ediyorsun git kendi mal oyuncularına yorum yap kezman gibi dünya starı bi oyuncuya böyle demen senin futboldan anlamadıgını gösterir ayrıca edu da çok iyi bir defans kaliteli maldonado da zamanla kendini gösterecek kariyerli iyi bi oyuncu oda

Geri