Kim"demiş yanlızlıkta korkmam"diye gelinde okuyun ve korkun!

murat8656

Zo00oM
Reaction score
0
Bir gün adam sabah uyandığında 1 kere gözü actığında etrafa baktığında kan iz yazılar dolu adamda korkmaya başladı ve kendine tokat atar gecer ama gercekte gecmedi ve adam aniden giyinip dışara cıkar sonra yollarda kimse yok adam şaşkına girdi düşünüyorki"sanki kıyamet rüyasındayım galiba?"diyor ve yolda otobüs durağında durar ve otobüs geliyor ama icinde kimse yok kapı kendi kendisi actı adamda otobüse binmedi ve kocarak insanların yanına gitmeye calışıyor ama yol öyle uzuyorki adamın arkasından yer altından siyah karanlık dolu ile yer kaplıyor havalarda sn sn değişiyor bulutlar cok hızlı gidiyor ve gökten kanlar akıyor yerler kan birikiyor yavaş yavaş ve kan olan insan gibi oldu adama doğru yürüyor adamda yavaş yavaş geri gidiyor ve kacmaya başladı 15 metre uzaklaştığında arkasına baktığında kimse yok adamda ve eve girer kapıyı kilitler evin bodrumunda sesler cıkar ve bodruma korka korka girer bodruma iner inmez kapı kendi kendine acılır ici karanlık ışığı acmak istemedi korktu el lambasıyla iner inerken merdivenlerin altında gözleri kıpkırmızı ve adam yavaş yavaş başını aşarıya doğru eğilip bakar kimse göremiyor ve bodrumun ışığı yakıp yavaş yavaş ilerlerken adamın gölgesini bakaken başkasının gölgesini gördü tam arkasında hemen arkaya baktı ama kimse yok adam bağırıyor"kim var orda,cık ortaya beni korkutmayı kes artık!"ve kimse yok ama bi te k birşey var gölge simsiyah ama gölgenin gözleri kırmızı duvarlardan hızla dolaşır adamda bodrumdan cıkıyor tam cıkarken arkasından milyonlarca yaratıklar geliyormuş gibi geliyor adama ve aniden hemen kapıya kapatır adam ışığı kapatmayı unuttu ama kendisi söndü adam bir türlü anlayamadı telefon calar acar acmaz actı ama kimse yok kapı calıyor kapıya gidemezdi cünkü bodruma cok yakındır ve aniden kendine intihar etmeye calışıyor ama bıcak falan yok dolaplar boş su icmek ister su gelince 3sn sonra sudan kanlı cıkar ondan uzaklaşır kendine öldürmek icin pencereden atlar atlarken pencere adamın bacaklarını tuttu ve düşmedi adam pantolonu cıkarır ve düşer ölür ölmez tam ölürken etrafında her yaratıkları görüyor ve ölür!

NOT:daha cok var ben korkunc filmlerin hastasıyım! daha istiyorsanız bana söyleyin daha güzel birşey yapayım size!

hikaye iyi hoş da sonunu iyi bağlayamamışsın

uyy Eline sağlık ;)

arkadaşım güzel yazmışsın da o kadar kötü bi dille yazmışsın her cümlede gidiyor gitti gider.çok devrik olmuş.bir dahakine daha anlaşılır bir dille yazarsan daha iyi olur.valla zor anladım:) teşekkürler.

Paylasım için thanx:D

edebiyatın inanılmaz kötü ben bir edabiyat öğrencisi olarak söylüyorum.gerçekten gidiyor.gitti.gider.bir arkadaşta değinmiş buna.ya bi dilde anlatmalısın ama 3. şahıs olarak anlat ama 2. şahıs olarak anlat.

Aßi ßi Dahaqine Türqçe Yazmayı Unutma:)

ßen ßiLe ßu Kadar ßatırmıOrm Türqçemizi Yha:)

Geri