Kim Daha ZEKİ, ERKEK'mi yoksa KADIN'mı

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
*** ALINTIDIR ***

Erkekler kadınlardan daha zeki

İngiltere’de yapılan bir araştırma, erkeklerin zeka seviyesinin ortalama olarak kadınlardan daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

İngiltere’de yapılan bir araştırma, erkeklerin zeka seviyesinin ortalama olarak kadınlardan daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
Manchester Üniversitesi Psikoloji Merkezi’nden Paul Irwing ve Richard Lin adlı profesörlerin yaptığı araştırmaya göre, 14 yaşın üstündeki erkeklerin zeka düzeyi, aynı yaştaki kadınlara oranla ortalama olarak 5 puan fazla.
Tamamı 2005 yılı sonuna kadar İngiliz Revue dergisinde yayımlanacak araştırmaya göre, 14 yaşına kadar erkeklerle kadınlar arasında IQ farkı yok. Zeka düzeyi 125 olan erkeklerin sayısının bu zeka düzeyine sahip kadınların iki katı olduğu belirtilen araştırmada, zeka düzeyi 155 olan erkeklerin sayısının bu düzeydeki kadınlardan 5,5 kat fazla olduğu kaydedildi.
Araştırmayı yapan profesörlerden Paul Irwing, "Bu, satranç ustaları, ’matematik nobel’i sayılan saygın ’Fields’ madalyasının sahibi olan matematikçiler ve Nobel ödüllü kişiler arasında çok sayıda erkek bulunduğunun açıklaması olabilir" dedi.
Irwing, "bazı unsurların, IQ düzeyinin aynı olması halinde kadınların bunu daha etkili kullanabildiğini gösterdiğini, çünkü kadınların daha özenli olduklarını" söyledi.
Araştırma sırasında önce 80 bin kişiye IQ testi yapıldığı, öğrencilerin hedef alındığı ikinci aşamada 20 bin kişiye test uygulandığı belirtiliyor.

*** ALINTIDIR ***

Vallahi ben demiyorum :)

vallaha keserler seni sitede ki kızlar :) ya bu doğru değil,ne bayanlar var zehir gibi çalışıyor akılları ki bence bu göreceli bir kavram :)

sOrUnLu' Alıntı:
vallaha keserler seni sitede ki kızlar :) ya bu doğru değil,ne bayanlar var zehir gibi çalışıyor akılları ki bence bu göreceli bir kavram :)

tigin_alporu' Alıntı:
Ben demiyom diyom alaa alaaa BİLİM DİYOR KARDEŞİM...
Tamam kadınlarda zeki ama maalesef erkekler daha zeki...
İnanmayanlar için :D
http://www.gencturkhaber.com/haber.php?id=36890

o zmn sitenin dişi kurtları angel,ugly,özlem,maydanoz(ve daha başka birisi varmı bilmiom.walla artık uykusuzluktan zar zor yazıom.eğer başkası warsa kusura bakmasın:))gidip o doktorları gebertirler.kadınlar bilimi her zmn yanıltır :p daha ne bilimin ne de erkeklerin derdine çare bulamadığı bi silah var kadınlarda.kadınların dili.gerekirse karşısındaki kişiyi kadınlar dilleriyle döverler walla:Dbilim buna da çözüm bulsun walla o zmn başka bişey istmem:D:D

mendo68' Alıntı:
o zmn sitenin dişi kurtları angel,ugly,özlem,maydanoz(ve daha başka birisi varmı bilmiom.walla artık uykusuzluktan zar zor yazıom.eğer başkası warsa kusura bakmasın:))gidip o doktorları gebertirler.kadınlar bilimi her zmn yanıltır :p daha ne bilimin ne de erkeklerin derdine çare bulamadığı bi silah var kadınlarda.kadınların dili.gerekirse karşısındaki kişiyi kadınlar dilleriyle döverler walla:Dbilim buna da çözüm bulsun walla o zmn başka bişey istmem:D:D

beni unuttmuşsun kadın yerine sayılmadık sanırım:( hem ne istersiniz bizden yaa haksız yere hiçbir kadın konuşmaz konuştuğuna göre bir bildiği vardır

ayrıca haber çok saçma sanırım o ülke için geçerli erkek daha zeki ise neden öss de kadınlar daha fazla başarılı oluyor bunun açıklamasını yapın bakalım!!!! :mad:

ee biz zaten biliyordukki daha zeki oldugumuzu araştırmaya ne gerek var kiii :)

bu testi yapanlar erkek bilim adamlarıdırr.eminimki ama sunu söyleye bilirimki dunya haritasında bkarsan ingiltere kucuk bir yer yani istisnalar kaideyi bozmazlarr.bilmem anlata bildimmii.:))))))))))))

%50 - %50 diyorum . teşekkür ediyorum :D

MaYdOnOz' Alıntı:
''bu testi yapanlar erkek bilim adamlarıdırr.''

İşte cevap budur . Zaten Bilim kadını bulmak imkansız gibi birşey .
Buda erkeklerin kadınlardan zeki olduğunun kanıtı .
:D

Not : En basit örnektir . İsterseniz örnekleri çoğaltırım .

okadar cok bilimle ugraşan kadın varki suanda aklın sasarrr emin ol!!! sööyliyicegin kelieyi biliyom kadınlar şimdiye kadar ne icat etti ne buldu gibi poliimige giriceksiniz ama sunu düsününkü o caglarda kadınların bişey icat etme gibi bir olanakalrı olamzdı onlar evde calışmak zorundaydı dunyanın her yereinde böyleydi ama şimdi böle bişey söz konusu değil kadınlar herseyi sizden üstün yapıyolar otobus söfürlüğünü bileee kabul edin sizin yaptıgını herseyi kadınlar yapa bilir ama erkekler kadınların yaptıgı cogu seyi yapamazlarrr.

MaYdOnOz' Alıntı:
okadar cok bilimle ugraşan kadın varki suanda aklın sasarrr emin ol!!! sööyliyicegin kelieyi biliyom kadınlar şimdiye kadar ne icat etti ne buldu gibi poliimige giriceksiniz ama sunu düsününkü o caglarda kadınların bişey icat etme gibi bir olanakalrı olamzdı onlar evde calışmak zorundaydı dunyanın her yereinde böyleydi ama şimdi böle bişey söz konusu değil kadınlar herseyi sizden üstün yapıyolar otobus söfürlüğünü bileee kabul edin sizin yaptıgını herseyi kadınlar yapa bilir ama erkekler kadınların yaptıgı cogu seyi yapamazlarrr.

Polemik Değil Gerçek . Dünyanın en iyi ahçıları Erkeklerdir .

Tamam kadınlar her işi erkeklerden daha iyi yapıyor .
Mhuauhauha

leke o neden biliyomusun sizdeki kadınlık hormanlarından gelen bişeyy yani hepinizin içinde bir kadın varrr tatlımm.o yer yüzündeki her erkegin içinde bir kadın varr ve o hormanlardanda sizde akıl geçmiş........... :))) hihhihihiihi bize dua edinn.

gizemliperikizi' Alıntı:
beni unuttmuşsun kadın yerine sayılmadık sanırım :(
kusura bakma gizem.seni unutmuşum.onu yazdıım zaman saat gece 3'tü ve Şebnem Ferah konserinden yeni gelmiştim özür dilerim.

MaYdOnOz' Alıntı:
leke o neden biliyomusun sizdeki kadınlık hormanlarından gelen bişeyy yani hepinizin içinde bir kadın varrr tatlımm.o yer yüzündeki her erkegin içinde bir kadın varr ve o hormanlardanda sizde akıl geçmiş........... :))) hihhihihiihi bize dua edinn.
peki siz bayanlar neden erkeklerin her işine el atıolar.en basitinden sporlar.tamam elbetteki spor ortak bir oyundur ama futbol,basketbol,boks,karate erkek oyunudur.yada siz bayanlar neden erkeklerin yaptığı şeylerin aynısını yapıosunuz bakiim.o zmn sizin içinizde de erkeklik war.

'' Orijinal Gönderi MaYdOnOz
leke o neden biliyomusun sizdeki kadınlık hormanlarından gelen bişeyy yani hepinizin içinde bir kadın varrr tatlımm.o yer yüzündeki her erkegin içinde bir kadın varr ve o hormanlardanda sizde akıl geçmiş........... )) hihhihihiihi bize dua edinn. ''

Alıntı yapamıyorum Explorer hata verip duruyor bunuda alıntı sayın . :)
O erkeklerde bulunan X kromozomunun amacı kadınlar gibi düşünmek yada kadınlar gibi davranmak için değil Tek bir amaç için bulunmaktadır .
'' Oda kadın nüfusunun devamını sağlamaktır . '' Belirtiyim bilmeyenler öğrensin .
Neden kadınlar tek kromozoma sahiptir bununda bilinmesi açısından bir örnektir .
Erkekteki X kromozomu olmasa kadınlar şu anda ırkının devamını sördüremez .

Lem Konusu Bilem Olmaz Erkekler Daha Zeki..!

Konu Kapanmıştır..!:D
Züper Mod Olsam Herhalde Böyle Derdim..!;)

kadınlar yastıkta erkekler sokakta zekidir :D

bu çopk saçma bi tartışma zeka bireyseldir insan zekasını üst seviyeye çıkaramaz ama kültürüyle bunu en üst düzeye çıkarabilir genetik olarak dehalar erkeklerden çıktığını farzedersek çoğunlukla e tabiki 5 puan yüksek olacaktır.İnsanoğlu sadece beynin %3nü kullanır bu zekamıdır HAYIR IQ da zekanın tam yansıması kesinlikle değildir IQ testlerinde yetenekte ölçülür. Bu tartışma da burada bitsin bence....

Geri