kim bu vatanseverler...

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
kim bu vatanseverler..

ALLAH aşkına biri yazsın bana kim bu vatanseverler..

nedir amaçları..

sanki ülkeyi parsellemişler ve tek daimi savunucuları olarak kendilerini görüyorlar..

peki ne yaparlar ..

kendi düşüncelerinin zıddı olan herkesi mimlerler..başka...ortalığı karıştırırlar..başka olaylar çıkartırlar başka......

ülkeyi kaosa sürüklerler..

vede bunların hepsinin adına biz vatanseveriz derler..

ya vatan böyle seviliyorsa zannedersem benim gibi milyonlar biz bu vatanı sevemiyoruz...

Ergenekoncular kim arkadaşım iktidara karşı olanlar değil mi?

Vatanseverliğe de saldırı seferberliğini arkadaş başlattı. Hadi hayırlısı. :saskin

Melek bunlar melek, kanatsız melek :melek

kardeş yazımı okuduysan ben bilgilenmek istiyorum

sende bana saldırı yapıyorsun ama ben kimim ki beni karşı taraf olarak görüyorsun

veya sizin karşı tarafınız kim onu söyle

ulusalcılar kim vatanseverler kim ne iş yaparlar açıkla saygı duyalım

nerde rüşver çek senet haraç falan kesen k*** pazarlayan yer altı yer üstü ne kadar pislik varsa bunları organize edenler dir... tabi hepsi aynı görevi almaz farklı farklı çalışırlar

arada bu insanları saf duygularla savunanlarda var ama uç noktaları hep mayası bozuklarla dolu :) adlarını temize çıkarmak için vatan sever kesilirler

malesef bunların vatan severlikle uzaktan yakından ilgisi yok.. arada gerçek vatanseverler zrar görür :D

Açtığım konuda hepinize cevap verdim. Gidin okuyun! Sadece ben değil, benim tanıdığım bütün vatansever arkadaşlar aynı karakter, düşünce ve bilgidedir. Bizim için üç kelime vardır. Vatan, bayrak ve ezan.

Açtığım konuda hepinize cevap verdim. Gidin okuyun! Sadece ben değil, benim tanıdığım bütün vatansever arkadaşlar aynı karakter, düşünce ve bilgidedir. Bizim için üç kelime vardır. Vatan, bayrak ve ezan.

he canııım bizim vatanımız bayramız ezanımız yok
güldürme adamı

alla alla bizim içinde aynı şeyler geçerli...

ama sizde fazladan olan şeyler var heralde ..

onlarıda anlat bilelim..

kardeş yazımı okuduysan ben bilgilenmek istiyorum

sende bana saldırı yapıyorsun ama ben kimim ki beni karşı taraf olarak görüyorsun

veya sizin karşı tarafınız kim onu söyle

ulusalcılar kim vatanseverler kim ne iş yaparlar açıkla saygı duyalım

Kardeşim ülkeyi kaosa sürüklüyor diye beklediler beklediler, ergenekonu çıkardılar.

Tamam suçlu olanlar yakalandı atıldı içeri. Ama ne operasyonmuş ki başlandığı dönemi geçtim. Akp yi eleştiren herkes suçlandı. İsim karalamak için karakola alındılar.

Suçluydular peki neden saldılar geri. Sadece isim lekelemek.

Kendin için düşün, uyuşturucudan içeri aldılar seni ama suçun yok geri saldılar. Çeverenin sana bakışı nasıl olur.

Ülkeyi kaosa sürükleyenler de sürekli Cumhuriyete saldıranlardır. Cumhuriyete saldırdıklarında tabiki kaos çıkar. Bunun da farkındalar. Biz vatanı nasıl aldığımızı bir okusalar zaten böyle şeylerle zaman kaybettiklerini anlayacaklar.

he canııım bizim vatanımız bayramız ezanımız yok
güldürme adamı

Çevirdiğiniz film fırıldaklardan vicdanınız inim inim inliyordur. Bu toprağa da, millete de, Allah'a da mahçupsunuz. Biz yazalım da biraz gülün! Kısa bir süre olsun azabınız diner. :goz:

kim bu vatanseverler..

nedir amaçları..

sanki ülkeyi parsellemişler ve tek daimi savunucuları olarak kendilerini görüyorlar..

peki ne yaparlar ..

kendi düşüncelerinin zıddı olan herkesi mimlerler..başka...ortalığı karıştırırlar..başka olaylar çıkartırlar başka......

ya vatan böyle seviliyorsa zannedersem benim gibi milyonlar biz bu vatanı sevemiyoruz...

Usta cok degil 2 yada 3 yil önce Cumhur baskanimiz olacak zaat ile basbakanimiz olacak denisizin youtubede videolari yayinlanmisti.. Oradaki videoda dedikleri sey erbakan nin yaninda mührit iken konustuklari Türkiye alehindeki konusmalardi.. Cumhur baskanimiz diyorduku Gün gelecek Türkiye Cumhuriyeti Sona erecek hersey yeniden düzenlecek.. Atatürk ilkeri son bulup yeni bir dönem gelecek kabul edenler yeni ülkemizde kalacak etmiyenler hesabini verecek demisti.. iste basa geldiler kendi dünyalarini kurmaya basladilar.. benim islamiyete karsi birseyim yok Allahimiza sükürler olsun dinimizi en az onlar kadar yasadimiza inaniyorum... ama bunlar din altinda herseyi ceviren tarikat örgütünden baska birsey degil..Tarikat derken yanlis anlasilmasin bunlarin tarikati su an komple mecliste oldugu icin bu terimi kullandim.. Baslari tayip ne derse bütün meclis okeyliyor dogru yada yanlis önemli degil onlarin basi bunu istiyor cünkü..
Okadar müslümansalar bilmem nelerin dedelerine maas bagliyacaklarina bizim islamiyet icin mücadele eden hocalarimizin maaslarini yükseltselerye ... emeklimizin maasini keseceklerine birazdaha zam yapsalarya..
Müslümanlara karsi her tür kisitlama ama Alevi vs.. gibilerin ihtiyarlarina maaslar falan.. is adamlarimizin önünü kesap yabanci ülkelere ülkemizi satmalar bunlar hic hayra delalet degildir... Bunlari ülkenin basina TÜRK HALKININ getirdigine inanmiyorum katiyetn..
Allah hepimizin sonunu Hayir etsin...

Kardeşim ülkeyi kaosa sürüklüyor diye beklediler beklediler, ergenekonu çıkardılar.

Tamam suçlu olanlar yakalandı atıldı içeri. Ama ne operasyonmuş ki başlandığı dönemi geçtim. Akp yi eleştiren herkes suçlandı. İsim karalamak için karakola alındılar.

Suçluydular peki neden saldılar geri. Sadece isim lekelemek.

Kendin için düşün, uyuşturucudan içeri aldılar seni ama suçun yok geri saldılar. Çeverenin sana bakışı nasıl olur.

Ülkeyi kaosa sürükleyenler de sürekli Cumhuriyete saldıranlardır. Cumhuriyete saldırdıklarında tabiki kaos çıkar. Bunun da farkındalar. Biz vatanı nasıl aldığımızı bir okusalar zaten böyle şeylerle zaman kaybettiklerini anlayacaklar.

İYİ HOŞ GÜSEL SÖYLÜYORSUNDA ..

EV SAHİBİNİN SUÇU VARDA HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK DİE BİR ATASÖZÜ VARDIR YANLIŞ ANLAMA SADECE ATASÖZÜ..

ŞİMDİ DEVLETİN VEYA HÜKÜMETLERİN SUÇU OLABİLİR ( MİSAL AKPNİN )

LAKİN BU KADROLAŞMA 7 -10 SENELİK BİR ORGANİZE DEĞİLKİ..

TAMAM SUÇSUZ OLANLARDA ALINMIŞ OLABİLİR ORASINI BİLEMEM AMA ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTEDİKLERİ KESİN..

BU DÜŞÜNCELERE VURULMUŞ BİR DARBEDİR..

SENDE HÜKÜMET OL KENDİ UYGULAMALARINI YAP..

İYİ HOŞ GÜSEL SÖYLÜYORSUNDA ..

EV SAHİBİNİN SUÇU VARDA HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK DİE BİR ATASÖZÜ VARDIR YANLIŞ ANLAMA SADECE ATASÖZÜ..

ŞİMDİ DEVLETİN VEYA HÜKÜMETLERİN SUÇU OLABİLİR ( MİSAL AKPNİN )

LAKİN BU KADROLAŞMA 7 -10 SENELİK BİR ORGANİZE DEĞİLKİ..

TAMAM SUÇSUZ OLANLARDA ALINMIŞ OLABİLİR ORASINI BİLEMEM AMA ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTEDİKLERİ KESİN..

BU DÜŞÜNCELERE VURULMUŞ BİR DARBEDİR..

SENDE HÜKÜMET OL KENDİ UYGULAMALARINI YAP..

Kardeşim yapma bu nasıl düşünce böyle..

Her hükümet diğerlerini ezsin diyorsun. Bizim bunun mücadelesini vermemiz gerekirken.

Lekeleme olduğunu anladığına sevindim.

Zaten her şey görülmektedir. Öyle akıl almaz şeyler yazıyorlar ki..

Hükümet FBI olmaya soyunmuş. Lakin çok acemi.

benim tanıdığım vatanseverlerde öyle diyor ama bu vatanın paraını malını değil amerikanın parasını malını kullanıyor, bayrak için ölürüm diyor vergi vermemek için yatına ingiliz bayrağı çekiyor,ezan diyor adam cumaya bile gitmiyor ezanın yüksek okunmasından rahatsız oluyor ama kilisenin çanından hiç rahatsızlık duymuyor

kim bu vatanseverler..

nedir amaçları..

peki ne yaparlar ..

""""""""""""valla bu milleti bazen anlamak zor.."""""""

Bu cümleyi önce bir açıkla ,sana ait...Hani yanlış anlamış olabilirim.

Seni bilmem ama bası arkadaşların VATAN aşkı başka bir Vatanın
aşkıdır.Bunu direk söylemeye cesaretiniz yok.O yüzden Cumhuriyet
ve devrimlerine saldırmak TSK yı yıpratmak gafletinde bulunuyorsunuz.

Evet Vatanını sevmek kimsenin tekelinde değildir.
Vatanını sevmek hiçbir partinin tekelide de değildir

vatan vatandır. herkes sewmeli kim nasıl ne şekilde sever onu bilmem ama türklük gurur ve şuuru islam ahlak ve faziletlerine göre olmalı herşey

tsk daki çürük elmaların ayıklanmasını istemekmi tsk düşmanlığı oluyor acaba?

Konu başlığına bak: Kim bu vatanseverler....

Konuyu açan arkadaş: Asıl sen söyle: Sen kimsin...Nesin???

Böyle bir başlık açtığına göre vatanseverler sana batmakta...Böyle bir başlık açarak vatansever olmadığın belli oldu....Kim bu vatanseverler demek ben vatansever değilim demek....Sınırını bil haddini aşma.....

Demişsinki vatanseverlere zıt gidenler mimleniyor....Neremle gülsem acep...Sen Ugandadamı yaşıyosun arkadaş....Bu ülkede tayyibe zıt giden herkes cezalandırılmadımı...tayyip bey penguen dergisini mahkemeye vermedimi...tayyibi eleştiren herkes fişlenmedimi..Bütün Atatürkçüler Ergenekon adı altında silahlı örgüt kurmaktan tutuklanmadımı...Bütün muhalif yazarlar, gazete ve TV kanalları korkutulup sindirilmedimi....Sende çıkıp diyorsunki vatanseverler kendilerine zıt gidenleri mimliyorlar...Bunu en güzel ve en profesyonelce yapan senin adamların yani başımızdaki kansızlar...Size göre Vatanseverler sözümona ülkeyi kaosa sürükleyenler...Vatanseverler olmasa ülkenin daha nelerini satacaksınız siz....Ki ona rağmen yine sattınız..

Sizin adamınız değilmi Cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir diyen densiz...Abdullah Gülden bahsediyorum....Hani geçende hocasını kayıp trilyon davasında affeden ve kendisininde hükümlü olduğu ama yargılanamadığı adam....Abdulllah gülde sanıktır bilemem bilirmisin...ama dokunulmazlıktan yargılanamıyor...Neden kaldıramıyorlar dokunulmazlığı kendinize hiç sordunuzmu....Bunuda geçtik Abdullah gülün eşi değilmi kendi ülkesini avrupa insan hakları mahkemesine şikayet eden...Gerçi ağzının payını aldı ordan....Ve siz kendi ülkesini mahkemeye veren adamları baş tacı ediyorsunuz...Yolsuzluğu tescilli unakıtana başka bir deyişle ipe unseren ve her daim pişmiş kelle gibi sırıtan maliye bakanına hiç girmiyorum bile....

Şimdi tekrar soruyorum.....Asıl sen kimsin arkadaşım....Nesin....

Geri