kim şampiyon olur sorusu

kim şampiyon olur

• tabiki fenerbahçe

Kullanılan: 2 33.3%
  • bence galatasaray iyi kadro kurdu

Kullanılan: 2 33.3%
  • beşiktaş

Kullanılan: 1 16.7%
  • vs.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfa Force

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu sene herkes tartışıyor:

yok fenerbahçe olur yok galatasaray olur ben bu konuya elimden geldiğince sizlerin

yardımıyla da konuya açıklık geirmeye çalışacağım:

galatasaray:keita,elano,g.zan,m.sarp vs.

fenerbahçe:andre santos,mehmet topuz,cristian baroni,özer hurmacı,bilica vs.

şimdi duyduğuma göre keita 10 maç oynar sonra yatar diyorlar

elano da o kadar iyi deil zaten

gibi laflar ca cabası kulağıma geliyor

şimdi bu duyduklarımı yazmamın sebebi açıklık getireceeğim konuyu anlatmama

yardımcı oluyor ki bunu siz de anlayacaksınız

şimdi yok işte galatasaray gelene geçene 5 atıyor işte fenerbahçeyi de görecez

ona da 3-5 tane atarız felan(biraz atmanız zor onu da ekleyeyim)

yok işte fenerbahçe zar zor yeniyor da daha sonra yenilecek te ya bunlar reklam kokan

hereketler ahmet çakar kokan hareketler ya bunlara gerek yok :durdurun

şimdi biliyorsunuz fenerbahçe sürekli yeniyor hiç boş geçmiyor ya size sorarım Allah'ın

mısır takımın a kim gelse 5-6 atar şimdi galatasaraylılara da saygısızlık etmek istemem

ama öyle onun için hiç nefeslerini boşuna harcamasınlar zaten anket açtım

corda da belli olur zaten gerçi fenerbahçe kısmında ya o yüzden gören olmayabilir ama

olmazsa oraya da sonra açarım konu şimdi açarsam aynı yerde var die

bana uyarı gelir bunu istemiyorum onun için gerek yok sonra bakacaz çaresine

yani gene cimbomlulara yemek yok böllelikle

şimdi gelelim konumuza :

cimbom beşiktaş maçını izlediniz mi?Allah aşkına size sorarım hak etti mi cimbom o

maçı 2.yarı beşiktaş tek kale oynadı bunu düşünün bir iki geldiler onda da gol oldu ama

ağırlık beşiktaştaydı işte sorarım beşiktaş maçından böyle ayrılan fenerbahçe maçında

dökülğr dökülür yendiler ama gördünüz şans başka bişey deill zaten ankette yazıcam

fenerbahçe 6 sarı kartla döndüğü bursa önünden düşünün 10.haftada felan cimbom maçı

ana kadrodan hiç eser kalmayacak göreceeksiniz hepsi cezalı olacak hiçbiri oynaya

mayacak(şuan kart sınırında olanlar)

şimdi eğer fenerbahçe cimbomu yenerse puan farkı olacak ve fenerbahçe öne geçecek

bölyelikle şampiyonluk yakınlaşacak ki zaten bir cimbomu yenelim o zman

daha detaylı yazcam inletecem ortalığı o zman görğn kim şampiyon olur bu koşullarda

fenerbahçe rahat şampiyon olur

Neden tarafsız olamıyorsun ki.. anladık konu senin .. ama madem konu açmıssın bırak başkaları fikirlerini yansıtsın.. sen tarafsız ol ve sadece izle

daha detaylı yazcam inletecem ortalığı o zman görğn kim şampiyon olur bu koşullarda

bu sözleri dememen gerekirdi.. böyle tarafsız olunmaz inleticem fln hoş değil fikrini söyle aç konunu bu kdr uzatmaya ne gerek var??

hayır ben orda konuyu açtım yani neden fener olduğunu anlattım sonra fenere fener rahat kazanır dedim yani tarafsızlık yokki ben nedenlerini sundum neden şampiyon olur dedim zaten amacım anket açmaktı onu da açtım benim görüşümde de fenr şampiyon olur onu da ekledim ayrıca insan bir teşekkür eder yani ordan teşekkür et e tıklar o kadar uğraştım

eğer konuyu uzatmazsam kızıyorlar da ondan fenrebahçe bölümünden den oranın mod u heralde böyel kısa konu açam dedi ben de zuattım burda napim

bir galatasaraylı olarak bence galatasaray yinede iyi olan şampiyon olsun 4 büyüklere başarılar diliyorum temennim avrupada kükriyen tek takım değilde süper kupaları ve başarıları fenerbahçe beşiktaş trabzon da alsın istiyorum önemli olan göğsümüzdeki al yıldız

arkadaşlar bu sene herkes tartışıyor:

yok fenerbahçe olur yok galatasaray olur ben bu konuya elimden geldiğince sizlerin

yardımıyla da konuya açıklık geirmeye çalışacağım:

galatasaray:keita,elano,g.zan,m.sarp vs.

fenerbahçe:andre santos,mehmet topuz,cristian baroni,özer hurmacı,bilica vs.

şimdi duyduğuma göre keita 10 maç oynar sonra yatar diyorlar

elano da o kadar iyi deil zaten

gibi laflar ca cabası kulağıma geliyor

şimdi bu duyduklarımı yazmamın sebebi açıklık getireceeğim konuyu anlatmama

yardımcı oluyor ki bunu siz de anlayacaksınız

şimdi yok işte galatasaray gelene geçene 5 atıyor işte fenerbahçeyi de görecez

ona da 3-5 tane atarız felan(biraz atmanız zor onu da ekleyeyim)

yok işte fenerbahçe zar zor yeniyor da daha sonra yenilecek te ya bunlar reklam kokan

hereketler ahmet çakar kokan hareketler ya bunlara gerek yok :durdurun

şimdi biliyorsunuz fenerbahçe sürekli yeniyor hiç boş geçmiyor ya size sorarım Allah'ın

mısır takımın a kim gelse 5-6 atar şimdi galatasaraylılara da saygısızlık etmek istemem

ama öyle onun için hiç nefeslerini boşuna harcamasınlar zaten anket açtım

corda da belli olur zaten gerçi fenerbahçe kısmında ya o yüzden gören olmayabilir ama

olmazsa oraya da sonra açarım konu şimdi açarsam aynı yerde var die

bana uyarı gelir bunu istemiyorum onun için gerek yok sonra bakacaz çaresine

yani gene cimbomlulara yemek yok böllelikle

şimdi gelelim konumuza :

cimbom beşiktaş maçını izlediniz mi?Allah aşkına size sorarım hak etti mi cimbom o

maçı 2.yarı beşiktaş tek kale oynadı bunu düşünün bir iki geldiler onda da gol oldu ama

ağırlık beşiktaştaydı işte sorarım beşiktaş maçından böyle ayrılan fenerbahçe maçında

dökülğr dökülür yendiler ama gördünüz şans başka bişey deill zaten ankette yazıcam

fenerbahçe 6 sarı kartla döndüğü bursa önünden düşünün 10.haftada felan cimbom maçı

ana kadrodan hiç eser kalmayacak göreceeksiniz hepsi cezalı olacak hiçbiri oynaya

mayacak(şuan kart sınırında olanlar)

şimdi eğer fenerbahçe cimbomu yenerse puan farkı olacak ve fenerbahçe öne geçecek

o kadar yazı yazmısın emegine saglık ama bunlar boş yazılar söliyim bosuna zaman kaybetmişin zaman her şeyi gösterir...

Şampiyonluk için şimdiden konuşmak ço kerken.Hatta ben GS ve FB çekişir deyipte BJK ye hiç şans tanımayanlara bile katılmıyorum o derece...Derbi maçına gelirsek;sanki o maçın galibi şampiyonluğu garantileyecekmiş gibi yazmışsın ama istatistiksel olarak fenerbahçe evinde çok kez gsyi devirmiş olmasına rağmen şampiyonluk sayıları eşit,hatırlatayım.
Gelelim bjk maçına.Allah aşkına gsnin hakkımıydı demişsin.Evet bariz hakem hataları vardı maçın sonucunu direkt etkileyecek peki ya fb-manisa maçında yokmuydu?Hakem yine adamların penaltısını yemedimi?Ona bakarsan o maçta fbnin hakkı değildi...

Küçük bi not:Her iki takımında önünde biiiiiir sürü maç var,sadece ligle sınırlama bi dolu avrupa maçı var,kartlar olacak,cezalar olacak,sakatlıklar olacak,hakem hataları olacak....olacakda olacak..o yüzden tahmin için çok erken.Bekleyip göreceğiz ;)

Konu KapaLı..!
Bu tarz anketLer çokça açıLdı ama bu kadar saçma konuLar açıLmıyor forumumuzda kusura bakma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri