Kilit kaldırılsın,özgürce tartışma ortamı sağlansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuman

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=619385#post619385

Konuyu kilitleyen sorumluya attığım ileti

Fethullah Gülen konusunu kapamanız birilerinin baskısıyla mı yapıldı ya da Fethullah gülen'i koruma içgüsü ile mi? Eğer ikisi de değilse konuyu yeniden açmanızı ve Fethullah'ın kimin neye hizmet ettiğini ispatlama noktasında gelecek sorulara cvplamak istiyorum.Burada her konu serbestçe tartışılırken Fethullah'ın korunmuş olmasına anlam veremiyoruz.

Her türlü konu tartışılırken bu konunun kapatılmasını yanlış ve gerekçesiz görüyorum,sorumluların sansürü konusunda gerekenin yapılmasını talep ederim.

arkadaşım güncelde öneri şikayet bölümü var orayı kullansaydın ya bide pm attın cevap verdim beklemeni söledim konuyu okuyan yönetici arkadaşlar yönetime bakabilirlermi pls

labirent gibi her açtığım sayfadan bi link çıkıo:p
bence korunma diilde tartışmaya son verilmesi için kilitlenmiş konu
burası paylaşım platformu tatışma diil :goz:​

arkadaşım senin şimdiye kadar yazdığın bütün mesajlarını okudum hepsinde dine karşı bir yazı var eğer burada bir hristiyan olsa biz onada sygı gösterir konuşmalarımızı ona göre yaparız burada her düşüncede insan var ve bir yazı yazılırken birilerinin o düşünceye saygı duyduğunu unutmamak gerekir eğer sen açtığın konularla bir kısım insanın düşüncesini rencide ediyor ve ortada polemik yaratacak bir yazı yazıyosan şunu bilmeni isterimki burası siyasi düşüncelerimizin misyonerliğine yapacağımız yer değil sevgi ve dostluk forumudur!!!

Tartışmalar yada paylaşımlar olumlu sonuçlar verecekse yapılır ama karşılıklı kırıcı olunacaksa konular başka yönlere kaydırılacaksa bu herkese yarardan çok zarar verir. Burası forum .. Burada olduğumuz sürece kişisel değil genel düşünmek zorundayız.. Hiç kimseninde , kimsenin korumasına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum..

konu açılmıştır her bölümde olduu gibi güncel de de öneri şikayet bölümü vardır lütfen okuyanlar birda ha öneri şikayetlerde konu açmasın ilgilenmezsek o zaman açarsınız her kese kolay gelsin

Tartişma Güzel Bi Olaysa Baska Yerde Tartisin Baska Platformlarda Bu Sitenin Sloganini Hatirlayin Biraz Yukari Bakin!!!!!!

Ozgur Tartisma Ortaminda Tartismak Baskasinin Ozgurlugunun Oldugu Yerde Biter.. Birbirinize Tartisma Alevlenince Kontrolsuz Seyler Soleme Ihtimali Oldugundan Ne Gerek Var! Ozgurce Tartismayi Bilen Kac Kisi Var? Biraz Ozelestiri Yapin! Tartismak Ille Kendi Fikrini Karsi Tarafa Kabul Ettirmek Degildir.. Biz De Boyle Anlasiliyo Bu Yuzden De Yoneticiler Bisey Olacagini Sezince Olmadan Da Mudahale Etme Hakkina Sahiptir.. Cunku Ben Orda Sacma Sapan Sozler Gorunce Benim Ozgurlugum Kisitlanmis Oluyo ( Ben = Herhangi Bi Hackhell Bireyi )

Bu Yazdigim Yazi Geneldir Sirf Bu Konu Icin Değil..

Tesekkurler Iyi Forumlar......................

o konu açıldığına göre bu başlığı kapatayım :)

edit: görüldüğü üzere konu yine tartışma yüzünden kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri