KiliÇdaroĞlu'nun rakİbİ baykal deĞİl Öcalan'dir

mzahid53

New member
Reaction score
0
kaynak: ODA TV
Deniz Baykal ve ekibi üçüncü kez CHP yönetimine gelmek için ellerinden geleni yapacak ama başarılı olamayacaklar. Ancak CHP içinden yeni bir “Güven Partisi” çıkarabilirler. Baykal yine kendine bir genel başkanlık koltuğu bulur ancak ilk seçimde hüsrana uğrar ve bu konu kapanır.
Peki, CHP dışında bir seçime daha girecek olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakibi kim?
Sosyalistler!
Gelin soğukkanlı olalım ve bir fotoğrafını çekelim: Yeni anayasa değişikliğiyle baraj yüzde5 ya da yüzde 7`ye inecektir. Bu bugün BDP’nin (yarın adı başka), sol ittifak / sol çatı partisinin, parti olarak seçime gireceği anlamına gelir. Ve bugüne kadar iktidar adaylığı / baraj sorunu nedeniyle CHP`ye oy veren sosyalistlerin bu partiye yönelmesine sebep olacaktır.
Bakınız…
Öcalan`ın BDP`ye en büyük eleştirisi “Türkiye partisi olmayı bir türlü başaramamış” olmasıydı. Salt Kürt sorunuyla Türkiye partisi olunamayacağı, tüm sorunları dile getirip çözümü anlatmalarını istedi. Öcalan sosyalist kimlikten vazgeçmiş değil. Türkiye partisinde ısrarcı, bunda şaşırtıcı bir yan yok. Dün, Mihri Belli`den Dr. Hikmet Kıvılcımlı`ya ve TİP`e kadar sosyalist partiler (ki Doğu Perinçek’in sosyalist partisi bile) Kürt meselesini dile getirip, çözüm önerileri nedeniyle kapatıldı. Kuşkusuz zaman kişileri partileri bambaşka yerlere “uçurdu.”
Bugün görünen şu ki, sosyalistlerin büyük bölümü “sol çatı” partisine sıcak bakıyor. Program konusunda aralarında uçurum yoktur. Tek bir program maddesi vardır. Emperyalizm teorisini kabul etmek ve en önemlisi her grup-parti yılların tecrübesiyle artık bu birlikteliğin ne derece elzem olduğunu görmektedir. Sol kültürün temelinde olan “Birleşik Cephe” olgusu yeniden gündemdedir. Kim ne derse desin bunun doğal lideri Öcalan’dır! Kılıçdaroğlu’nun rakibi Baykal değildir. Baykal bitmiştir. Kılıçdaroğlu’nun soldaki rakibi 68 kuşağından sosyalist Öcalan’dır.

kaynak: ODA TV

NOT:Nihat Genç, telefonla arayarak bu yazıda anlatılanları anlamadığını, anladığı kadarına da hiçbir şekilde katılmadığını Odatv'ye not olarak, biz editörlere iletti.
Bu haberden sonra oda tv yazarı Eren Erdem: Şaşkınlık içindeyim,Odatv’de yazmayı bırakıyorum..
Meşhur oda tv terör örgütü suçundan yakalananların yeri normal değil mi? :)

oda tv nin o yazısına kesinlikle katılmıyorum ama aynı oda tv emniyet in içinde ne gibi pisliklerin olduğunu videolarla da kanıtlamıştı.hani ergenekon balyoz un ne b.k olduğunu gösteren sizin görmek istemediğiniz videolar.

ama ben bunu bilir bunu söylerim:emniyet olsun tsk olsun oda tv yada diğerleri olsun her yeri PİSLİK sardı.

oda tv nin o yazısına kesinlikle katılmıyorum ama aynı oda tv emniyet in içinde ne gibi pisliklerin olduğunu videolarla da kanıtlamıştı.hani ergenekon balyoz un ne b.k olduğunu gösteren sizin görmek istemediğiniz videolar.

ama ben bunu bilir bunu söylerim:emniyet olsun tsk olsun oda tv yada diğerleri olsun her yeri PİSLİK sardı.

dediğin videoları henüz izlemedim.. Bu hafta ilk kez girdim siteye ..LYs sınavını atlatayım izleyeceğim. Oda tv nin bu açıklamalarına katılmamanız sevindiricidir. Haberin oda tv imzaysıyla yayınlanması da orada yapılan terör örgütü aramalarını anlamlandırmıştır.

dediğin videoları henüz izlemedim.. Bu hafta ilk kez girdim siteye ..LYs sınavını atlatayım izleyeceğim. Oda tv nin bu açıklamalarına katılmamanız sevindiricidir. Keşke oda tv de kurtlarını açık açık dökse meydana...

izlememen normal çünkü o videolar çok kısa süre ekranlarda yer aldı.yandaş medyalarda yoktu zaten =) gazetelerde falan çıktı ama ona rağmen görmediysen bilemem =)

YouTube - ‪İşte Gülen Cemaati'nin Ergenekon ÇUVALI'nın Temeli! Bu Videolar ODA TV'yi Bastırdı,Murat Ä°de‬‏

yukardaki videoda izleyebilirsin.

Karanlık ODA larda kurulan ihanetlerden birisi daha

Geri