Kiev'E Guti Fenere'e Q7

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
nyfh1s.jpg

Takımın birinci kaptanı olarak Guti'yi düşünen Beşiktaş yönetimi, F.Bahçe derbisinde ise pazubandı özel talepte bulunan Quaresma'ya verecek.

Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında bugün Dinamo Kiev ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Beşiktaş'ta en çok merak edilen konulardan biri sahaya kimin kaptan olarak çıkacağı... Şok Üzülmez operasyonunun ardından resmi olarak açıklanmasa da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların kaptanlık için Guti'nin adı üstünde hemfikir oldukları ve Kiev maçında pazubandı İspanyol yıldızın takacağı öğrenildi. Bu sabah yapılacak maç toplantısında da kaptanlık konusunun masaya yatırılacağı ve son kararın net olarak verileceği ifade edildi. Bu arada dün kaptan olmaktan gurur duyacağını açıklayan Quaresma'nın günler öncesinden yönetimden ilginç bir talepte bulunduğu da ortaya çıktı.

Q7'DEN ÖZEL İSTEK

Daha Üzülmez takımdan ayrılmadan önce yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile görüşen Q7'nin, "F.Bahçe maçında taraftar benden çok şey bekliyor. Bu benim için çok önemli. Arkadaşlarım için sorun olmazsa sahaya kaptan olarak çıkmak istiyorum" dediği öğrenildi. O dönem bu talebe net cevap vermeyen iki yöneticinin, Üzülmez'in yumruk olayı sonrası konuyu tekrar değerlendirdiği belirtildi. Futbolcunun bu isteğinden mutlu olan yönetimin, pazar günkü derbide Q7'ye bir maçlık kaptanlık vermeyi düşündükleri bildirildi. Öte yandan Portekizli yıldızın ikinci kaptanlık için de Nobre ile birlikte isminin geçtiği ifade edildi.

- SABAH -

RİCARDO Kaaappppptannnn :durdurun:durdurun
vg0486.jpg

Siyah beyaz Renklerde nasıL Yakısıyo Serefsize :D

Çok Pis Bakıyo Nuri ALço Bakışı Bu Kaç Fener :)

Ulan bana benziyo bu adam yaa,
Aynı ben.

Quaresma'dan İki Tane, RonaLdo'dan İki Tane Var Senin Eşin Benzerin Yok M7 :D

Eyvallah kardeşim =)
Sen de bi tanesin :)

Geri