KişiseL Yorum - Sessizce ŞampiyonLuga Gidiyoruz..!! [ Sıyah - ßeyaz ]

heLLo1453

Banned
Reaction score
0
wahtgn.png

Görüyoruz Ki TakımLar ßirßirLerini Yiyor,Hatta Herkez ßirßirine Savaş Açmış Durumda..Hatta Lafım Ona Adnan PoLat ßiLe iLk Yarıda HakemLere Çok Guvenıyoruz Dıyıp Desteqını Son Sürat Sürdürmüştü..Ama NoLduysa Sonra İşLer YoLunda Gıtmedı ßı Anda Isyan Bayraqı Çekti.. Oysaki ßiz HakemLere Guven İçerikLi YapıLan TopLantıda O Kaqıda Imza Atmayan Tek Takımdık..HaLada Atmıcaz..

iLk Yarının Son Dönemecinde Ust Ust'e 3 4 Maç HusranLa AyrıLmıştık Sahadan,ßazıLarı İşte ßeşiktaşın Gucu..ßuraya Kadarmış Diyip GuLup GeçmişLerdi..ßizim İçimiz Kan AqLıyordu Evet ßunu SakLamayız Fakattttt...!! Aşkımız Dahada ßuyuyordu Her YenıLqı Sonrası..ÜmitLerimizi Kayßetmıyorduk,Cunku ßıLıyorduk Ki ßiz KartaLız KartaLLar Her Daim Savaşır..

iLk Yarıda GaLatasaray Maçında Sözde Kardeş Dedıqımız Takımın TaraftarLarı Durum 4-2 oLunca KartaL GoL GoL Vß.. Vß.. TezahuratLar Yapmıs aKıLLarınca ßızı Kucuk Dusurmeye CaLısmısLardır..Yıne Umursamadık Yıne Takmadık..Ama Şunu Dedık ßızım İçin Artık Fener = Cimßom..FarkLardı Yok Yanı..Şunuda UnutmasınLar O Daha Partinin Giriş Kısmıydı..ßiz Partinin GeLişme Sonucunu ßeLirLiyecezz..Gecen Sene HoLoskonun İnönüde Tek Başına Gs'yı Yıktıqı Gıbı...Serqenın O GoLü Atıpta 100.YıLımızda Spikerin ŞampiyonLuk GeLdiiiiiiiiiiiiiiii Diye ÇıLqınLar Gißi Baqıran Sesini DinLeteceqız ßizim ßaşarımızı Çekemeyen Herkeze..!!

Son SözLerimide SöyLeyip Yazımı ßitirmek Istıyorum..Son 7 Hafta KaLdı 13 14 Haftadır NasıL Tek Yumruk oLduk RakipLerimizi Diz Çökerttiysek Şimdide Devam EtmeLiyiz..Allahın İzniyLe Tum OyunLara Ragmen Tum KoLpa ßasına Ragmen Her Yerı SİYAH - BEYAZ'A ßoyayacaqız..Sadece İNANIN VE ßEŞİKTAŞIMIZA SON NEFESINIZE KADAR DESTEK VERIN..İNANIN ßU COK ZOR BİŞEY DEGIL..

ßİZ ßU OYUNU ßOZARIZ DEMİŞTİK...!!!

AZ KALDI ÇOKKK AZZ...!!!

COMİNG SOON..

w00pxw.jpg

Gümbür Gümbür Gidiyoruz !

kaybettikçe çirkinleşiyorlar , rezillikleri ortaya çıkıyor..
Allahıma şükürler olsun iyi ki Beşiktaşlıyım ötesi harbiden beni bozardı

off çok pis duygulandım.. dört gözle bekliyorum her maçı..

Valla bu haftaki maç çok kötü olacak.
Ben bursanın 3. olarak bitirmesini istiyordum ama bu hafta Bjk kazanmalı. sivasın en ufak puan kaybında birdaha vermemek üzere o koltuğa oturmaları lazım.

Yinede bursanın 3. olacağı yönünde inancım tamdır ancak şu sivası avrupa kupasına göndermesek gerçekten iyi olur.

Bragadan 3 yiyen takım ManUtd,Barca,Liverpool la felan ansı savaşacak.

Geri