Kişilik Testi Mutlaka Yapınız.Odtü Ünüversitesinin Yayımı!

Bu kişilik testi Üzerinizde Tuttumu_?

• Kullanılan toplam oy
    9

TheMetaor

тм ρRoduction
Altın Üye
Reaction score
0
Şimdi elinize bir kagıt bir kalem alın yada üşeniyorsanız word sayfası açın sordugum soruları tek tek cevaplayın Hadi bakem..Kesinlikle işe yarıyor size baglı!

1-) Bu vereceklerimi Sıralayınız(İçinizden nasıl sıralamak geliyosa)AT
KAPLAN
MAYMUN
İNEK
KOYUN

2-) Köpek size göre neyi çağrıştırıyor_?

3-) Okyanus size neyi çağrıştırıyor_?

4-) Kedi size neyi çağrıştırıyor_?
5-) Fare Nasıldır_?(Mesela belşçi:)))
6-)RENKLER(Bu renkler size kimi çağrıstırıyor.Mesela Sarı Fatmayı gibi:)SARI:
BEYAZ:
YEŞİL:
KIRMIZI:
TURUNCU:

7-)EN SEVDİGİNİZ HAYVAN NEDEN_?
:cool:En Sevgiginiz Renk neden_?
9-)Gözlerinizi kapatın Karanlıgı Düşünün, Ne hissediyorsun _?

Cevaplar için İstege baglı Verecegim!Ama mutlaka tutuyor size baglı ne kadar içten ve dürüst cevap verirseniz O zaman daha net cevaplar alıyorsunuz..Sevgiler SADO..
EMEGE SAYGI.Bizde tesekkür Cömertliktir.

bunu daha önce bi ark. yapmıştı bana .. eğlenceli.. :D:D eyv. kardeş eline sağlık ..

Hocam ODTÜ zati Ortadoğuu Teknik Ünv değil mi ???

walla ben pek bşe anlamadm ama birisi açıklar elbet?

Yaw anlamıcak bişi yok bu bir kişilik testi amigo cevapları verince cok net anlıcaksın :ppPpPpPPpPpP İsterseniz verem..

.....ya kardeş bişi dicem" odtü üniwersitesi" die bişi yok ki "odtü" war:D:D:D:cool:

selam arkadaslar ben yeni üye oldum bu siteye ama özel yazamyorum biraz zaman gerekio yani rutbe almam falan o zman gelince insallah cok seyi paylasırız hep beraber.

ya arkadaslar bnm blg me birinin girdini düsünüyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

tamam cevapladım bana pm ile cevapları yollarmısın?

Evet gelelim Cevaplara!

Beyler Hanımlar kusra bakmayın biraz tümce bozuklugu yapmışız Odtü nün dicektik neyse işte cavaplar:

Hayvan isimleri vermiştik sıralayınız diye onların anlam içerikleri:
AT: Aile
KAPLAN: Gurur
MAYMUN: Aşk
İNEK: Para
KOYUN: Kariyer

Burdan anlaşılacak şey sıralamada at mesela ilk öndeyse sizin için önde gelen ilk şey Ailedir.

2-)Köpek neyi çagrıstırır dedigimiz(NAsıl biri oldugunuz :)Burda biraz fazla kaçmamısınızdır inşallah

3-)Okyanus neyi çagrıstırır demiştik oda Sİzin gelece bakış tarzınız..

4-)Kedi neyi çağrıştırır demiştik oda Sizin Parnerinizin nasıl oldugu :D

5-)Fare nasıldır demiştik o ise Düşmanınızın kişiligidir DİKKAT:D

6-)RENKLERİ KİŞİYE GÖRE SIRALAMISTIK SIRALAMISTIK:
SARI: Sizi Unutmayacak kişi (Aşık)
BEYAZ: Can yoldaşı, Ruh ikiziniz
YEŞİL: Unutmayacagımız kişi
KIRMIZI : Karaketerini beyendigimiz kişi
TURUNCU: Güven duydugunuz kişi

7-)En sevilen Hayvan demiştik neden demiştik buda Dışarıdan sizin nasıl göründügünüz..

:cool:En sevilenk renk neden demiştik O ise bizim kendimizi nasıl gördügümüz hakkında bilgi verir

9-)Evet son olarak demiştik gözlerinizi kapatın düşünün falan o ise mutlaka önemli bişi sizin ölüme bakış tarzınız

BUNLAR GERÇEKTEN TUTUYOR AMA SİZİN İÇTENLİGİNİZE BAGLI SEVGİLER TheMetaor or HackHell Bİ TEŞEKKÜR KIRK YIL HATIR DEMEKTİR ..:ter:

valla bunu çıkartan iyi düşünmüş ama önceden kayış kopmuş demek ki :p

Valla sagol diyosunda Su tesekkür butonuna neden basmıyosun onu anlamadım üşeniyomususn :Dsende UZun Efe :D

karacahiL odtü üniversitesi ne demek! git öğrende gelde ondan sora başlık aç, cahiller doldu ya burası!

Geri