KGB Arşivinden Çıkan UFO Görüntüleri

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
40.jpg

Sovyet gizli servisi KGB arşivinden çıktığı iddia edilen bu görüntülerdeki cismin UFO olup olmadığı tartışılıyor.

39.jpg

38.jpg

37.jpg

36.jpg

35.jpg

Dünyanın dört bir yanından gönderilen bu fotoğraflar da, "uzayda hayat var mı" tartışmalarını alevlendiriyor...

34.jpg

33.jpg

32.jpg

31.jpg

30.jpg

29.jpg

28.jpg

27.jpg

26.jpg

25.jpg

24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Uzayda yaşam süren canlılar Kuran-ı Kerimdede geçer,inanıyorum
Lakin
Bu ufo araçları zımbırtılarının 1e1 rusya abd gibi tarafların yaptığına inanıyorum.Ve bu araçları yaparak dünya insanından taraf çekmeye çalıştıkları düşüncesindeyim.bu ufo dur uzay gemisidir falan onların başının altından çıkıyor ben buna inanıyorum.

Uzayda yaşam süren canlılar Kuran-ı Kerimdede geçer,inanıyorum

katiliyorum kardesime
+
yillardir hep ayni resimler hep ayni fakeler
resim arama motorlarinda UFO FAKE diye arama yapin
inanmayin bu resimler

iyi forumlar =)

Lütfen UFO'ları hor görmeyelim,sevgi ve şefkatle yaklaşalım ki onlara;androidleri üstümüze yollamasınlar :biggrin.

katiliyorum kardesime
+
yillardir hep ayni resimler hep ayni fakeler
resim arama motorlarinda UFO FAKE diye arama yapin
inanmayin bu resimler

iyi forumlar =)

Ben 8-9 yaşlarımdaydım tek parmaklı saadettin teksoy abimizde görmüştü bikaç tane.Aynen bu fotoların aynılarıydı genelde tema hep aynıdır zaten hiç değişmez.Gerçekten yakalanmış olanların sayıları nadir var.Hatta vardır 1-2 tanesine otopsi yapılırken çekilmiş.Onların doğrulukları kanıtlanmış (gerçi kime göre oda var ama) gözümle o kutulardan o canlıların çıktığını görmeden inanmam.Heleki rusya-abd şeytan üçgeninin en önemli 2 halkası bunları gösteriyorsa kesinlikle bi iş vardır onda...

Eline sağlık. Teşekkürler.

rusların casus uçağı bunlar.Allah insandan başka üstün varlık yaratmadı bu kainatta bunu unutmayın.

Delikanlı Adam çıkar Karşımıza .kralınızı Tanımayız.. Iki çakıl Taşı Işinizi Görür .. :)) Bu Ufo Konusunda Tek Denilecek şey Savsata.. Bu Amerika Ve Rusynaın Uzakdaki Araştırma Ve Uzayda Kurdukları Silahlanmanın Bir Bahanesi. Oraya Götürdükleri Uydular Her Türlü Mahremimize Vakıf Olmalarını Saglayan Teknoloji Yi Saglıyor . Ufo Işin Kamuflajı.. Onların Ufosu Var Ise Bizimde Van Gölü Canavarımız Var:))

Tamamen bi senaryo,tşkler

ilginmiş ellerine sağlık dostum...

Geri