Kezman Rest Çekti!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
BAĞIRSAK enfeksiyonu geçirmesi nedeniyle Trabzon'a götürülmediği açıklanan Mateja Kezman'ın Fenerbahçe ile bağlarını kopardığı iddiaları dün gündemden düşmedi. Sırp futbolcunun artık Fenerbahçe'yle bağlarını kopardığı ve kulüp bulmak için İstanbul'da kaldığı yayılan dedikodular arasındaydı.Fotomac 10 Mayıs 2008

şuraya böyle yalan haberleri taşımayın yeter !!

Sitede Yazıo !

Bağırsakları Tıkanır İnş :D:D

yyha aman bizden uzak dursun satennnnnn :D :D

takıma bı katkısı yoqqı ztn baglarını koparsa ne olur koparmasa ne olur mıde spazmından gıtsın ıns:D

Gitsin Saten Koca Sezoun Semih e Ayak Bagi Oldu Be Forvetsiz Sezon Geçirdik
Bi Kezmanın Yüzünden Koca Takımın Başını Yedi By Zico Alsın da Başına Çalsın

DaredeviLL çok büyük haksızlık yapıyorsun ve yanlış yorum yapıyorsun kezman bu sezon 11 gol ligde toplamda şampiyonlar ligi ile birlikte 17 gol attı ve yaptıgı asistlerde var ve her zaman sonuna kadar mücadelesini yaptı ama işte bu adi medya klasik yaptıgı gibi yine yıldız oyuncularımız hakkında yaptıgı yalan haberler ve gereksiz yere üstüne gitmesiyle saçma bi ortam yarattılar tek forvet le birçok maça başarılı olduk ama bazı hedefsiz takımlara karşı çift forvette oynayabilirdik tabi bunu sistem üzerine çalışarak yapabiiriz bi anda sistem degişmez Kezman dünya starı bi oyuncudur kariyeri ve kalitesiyle ben her zaman on güveniyorum destekliyorum ve seviyorum semih de iyi bir oyuncu tabiki kezman yokken ilk 11 başladııgnda da goller attı zaten gol kralı oldu hak ederek ama bi ara formu düşmüştü ve kezman baya formda dönünce kezman oynadı ve bu ortamda semih in sonradan girmesi daha etkili olmaya başladı kezman yoruyordu defansı semih de sonradan girip daha etkili oluyordu ama ortada bi sorun yokken bu yanlış tartışmayı medya başlattı

Zico Gibi Yapıcı Bİ İnsan Nasıl Ugur Borali Tekrardan Takıma Kazandırdıysa Kezmanıda Kazandırabilcegini Düşündü Fakat Başarılı Olamadı Kezman Bi İşinize Yaramaz Gonderilmesi Gereq.Size Pivot Santrafor Lazım Semihin Yanına Öle Daha Başarılı Olursunuz Benim Düşüncem Bu.

kezman istenilen verimi tam elde edemesede kaliteli bir oyuncudur.

Attığı toplam 17 gol ilede bunu göstermiştir. Bir dünya yıldızıdır. Kendi adına yakışan bir sezon geçirmesede, adını avrupada kaliteli oyuncular listesine yazdıran bir futbolcudur.

Sitede Yazıo !

Bağırsakları Tıkanır İnş :D:D

bağırsakları senin diline dolanır inş.

Geri