Kezman "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum"

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
kezman_isaret.jpg

Oyuncularımızdan Mateja Kezman, şimdiye kadar yapmak istediklerini yapmaya başladığını, dizindeki sakatlığının da iyileşmesiyle fiziksel olarak kapasitesinin arttığını söyledi. Vestel Manisaspor maçında 2 gol birden atan oyuncumuz Kezmen, FB TV`ye yaptığı açıklamada, ilk olarak verdikleri destek ve sahip çıkmaları nedeniyle taraftarımıza teşekkür etti. Kezman, "Ben ilk olarak taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugün bizi muhteşem bir şekilde desteklediler. Bize sahip çıktılar. Attığım gollere onlara armağan ediyorum. Ayrıca bir teşekkür de takım arkadaşlarıma göndermek istiyorum. Ben daha iyi olmaya çalışıyorum. Sezon başından beri yapmak istediklerimi yapmaya başladım. Dizimde sakatlığım vardı. O geçti ve fiziksel olarak performansım arttı" diye konuştu.

Sevilla maçından sonra Vestel Manisaspor maçında saha içerisinde çok koşması konusunda ise Kezman, "Ben oyun içinde sürekli yer değiştirmeyi, koşmayı seven bir oyuncuyum. Bir yerde top beklemeyi sevmiyorum. 90 dakika boyunca da bunu yaprasanız, gol bulma şansınız artar" diye konuştu. Kondisyonlarının da çok iyi olduğunu söyleyen Kezman, "Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Kondisyonumuz da çok iyi. Kamplarda antrenörlerimizden Sant`anna bizi çok yordu. Çalışmaktan neredeyse ağlayacak düzeye gelmiştik o zaman. Ama şimdi bunun faydalarını görüyoruz" dedi. Gol attıktan sonra çok mutlu olduğunu söyleyen Kezman, "Bunu hak ettiğime inanıyorum. Bu seneki talihsiz günlerden sonra, buraya gelmenin sevincini yaşıyorum. Açıkçası işin keyfini çıkarıyorum" diye konuştu.

antu.com

Geri