Kezman: 20 Yil Sonra İlk Kez AĞladim

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Manisaspor karşısında görüğü kırmızı karttan sonra gözyaşlarına hakim olamayan ve sergilediği performans ile yine tartışma konusu olan Mateja Kezman, ülkesine gitmeden önce DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Sırp futbolcu dün akşam gördüğü kırmızı kartın ardından yaklaşık 20 yıl sonra ağladığnı ifade ederek "20 yıl sonra ilk kez ağladım. Hayal kırıklığına uğradım. Türkiye'de çok zor zamanlar geçiriyorum. İnsanlar beni ve karakterimi anlamıyorlar. Beni aşağı çekmeye çalışıyorlar. Dün gerçekten çok üzüldüm. Kesinlikle kırmızı kartı haketmedim. Türkiye'de 3 kırmızı kart gördüm. Bu 3 kartı da haketmediğimi düşünüyorum. Bu yüzden de dünkü Manisa maçında gördüğüm kırmızı kart üzerimde büyük bir baskı oluşturdu ve ağladım. Bazı insanlar beni burada görmek istemiyor. Bunu anlamıyorum" şeklinde konuştu.

"ASLA PES ETMEYECEĞİM. AYRILMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK. BURADAN AYRILAMAM. ÇÜNKÜ BU DÜRÜST BİR DAVRANIŞ OLMAZ. ZOR OLAN BURADA KALIP SAVAŞMAK. BEN DE BUNU YAPACAĞIM. DEVAM EDECEĞİM"
"BUGÜNDEN İTİBAREN BENİM İÇİN TÜRKİYE'DE YENİ BİR HİKAYENİN BAŞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
"GÜNEŞİN YAKINDA BENİM İÇİN PARLAYACAĞINA İNANIYORUM"
"BAŞKANIMIZ TAM ANLAMIYLA ARKAMDA"
Sırp golcü takımdan ayrılmayacağını ve yakın zamanda güneşin kendisi için parlayacağını söyledi. Mateja Kezman "Benim karakterimde son saniyeye kadar mücadele etmek var. Burada beni seviyorlar. Devam edeceğim. Gerçekten uğraşıyorum. Bana kulüpte saygı gösteriliyor. Formum iyi durumda değil. Negatif durumları yok etmeye çalışıyorum. Bugünden itibaren benim için Türkiye'de yeni bir hikayenin başlayacağını düşünüyorum. Çok fazla olumsuzluk yaşadım ama güneşin yakında benim için parlayacağına inanıyorum. PSV maçına kadar 2 haftalık bir süremiz var. İyi şekilde çalışıp hazır olacağım. Daha güzel günler yakında gelecek. Asla pes etmeyeceğim. Çünkü benim karakterimde vazgeçmek yok. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bunlar saçmalık. 1.5 yıldır buradayım. Buraya alışıyorum Türkiye'ye alışıyorum. Buradaki insanlara ve Türk futboluna alışıyorum. Benim için büyük tecrübe. Burada çok şey öğrendim. Başkan tam anlamıyla arkamda. Kulüpten ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Buradan ayrılamam çünkü bu doğru ve dürüst bir davranış olmaz. Şuanda ayrılmak kolay olanı seçmek anlamına geliyor. Zor olduğu zaman kalıp savaşmanız gerekiyor. Ben de bunu yapacağım" dedi.
"LİGDE ÇOK FAZLA KREDİ KAYBETTİK AMA SEZON SONU ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
"ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI İÇİN ENERJİMİZİ KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Mateja Kezman, lig yarışında Fenerbahçe'nin lider Galatasaray'ın gerisinde kalması ile ilgilide konuştu. Kezman "Sadece 8 maç oynadık. Takım arkadaşlarım bana iki sene önce Galatasaray'ın 9 -10 puan önde olduğu şampiyonluk yarışını bizim kazandığımızı söylediler. Bu tip durumlar lig maratononda her zaman olan durumlar. Bunu konuşmak için erken ama çok fazla kredi kaybettik ama takımımıza güveniyorum. Maçları kazanmamız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyoruz. Belki önceliği Şampiyonlar Ligine vermiş olabiliriz. Şampiyonlar Lig maçları için enerjimizi korumaya çalışıyoruz. Ama Türkiye Şampiyonluğu içinde çok fazla mücadele ediyoruz. Daha henüz hiçbir şey bitmedi. Eminim ki sezon sonunda şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ BAŞARIMIZ TÜM AVRUPA'YI ŞAŞIRTTI"
"GRUPLARA KALIP TARİH YAZACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki performansının Avrupa'da birçok kişiyi şaşırttığını da ifade etti. Kezman "Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir fırsat oldu. Büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Çok iyi başladık. PSV ile çok çetin ve zorlu bir maç oyanayacağız. Eğer puan veya puanlar alabilirsek önemli bir iş yaparız çünkü daha sonra evimizde 2 maç arka arkaya oynayacağız. Hala Avrupa'da yeniyiz. Beni Hollanda'dan, Sırbistan'dan ve Avrupa'nın çeşitli yerlerinden arıyorlar. Fenerbahçe'nin bu başarısı karşısında çok şaşırdıklarını söylüyorlar. Çünkü Fenerbahçe ilk kez böyle bir başarı gösteriyor Avrupa'da.

ait oldugu yere gitsin ozaman 2 yıldır. alışamadıysan ne diyim sana ben..

ben birazcık hak veriorum kezman'a

o konusur kendı halınde bakmayın sız ona :D yapamadıklarım yapacaklarımın garantısı degıldır hesabı :D

ya kezman biz istemioz git yaaaa kalma abi defol git ya

ne hakla biz diyorsun bütün stad her zaman destegini sonuna kadar verdi kezmana ve onu çok seviyoruz bunu kendide biliyor oda bizi çok seviyor zaten hırsı mücadelesi ve kalitesiyle çok iyi bi oyuncu kezman bu yıl toplam da 18 de gol attı iki forvet oysanak yanına bi forvet transfer etsek ozaman daha çok gol atacak röpartajında çok doğru şeyler demiş özellikle bilerek üstüne gidiyolar medya da futboldan anlamayan takıntılı cahiller bunların başında ziya geliyor tabi takıntısından bıktın şengül denenin kezman gol atarken susuyor ne zaman kaçırsa konuşuyor igrenç yorumlar yapıyor hep bu medyanın yanlış yorumları ve üstüne haksız yere gitmesinden azınlıkda olsa bazı taraftarlar etklileniyor ve senin gibi yanlış yorum yapıyor

çok seviyorum bu adamı oleyy mateja kezman

Geri