Kezman: 'İlk Maçta Partizan Daha Avantajlı'

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
1.jpg

Kezman, ilk karşılaşmada eski takımının daha avantajlı olduğunu söyledi ..

Paris Saint Germain'e transferi Fenerbahçe ile Fransızlar arasındaki pazarlıklara takılan Mateja Kezman yarınki Partizan maçının kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Luis Aragones tarafından daha önce MTK maçlarının kadrosuna da dahil edilmeyen Sırp oyuncu, eski kulübü Partizan ile oynanacak karşılaşma sırasında İstanbul'da olacak. Öte yandan Kezman, Alman gazetesi Blick'e Fenerbahçe-Partizan maçı için ilginç açıklamalar yaptı.​

'OYNASAM ZORLANIRDIM'​

Sırp oyuncu, Partizan'ın ilk maçta şanslı olduğunu söyleyerek, "Genç ve koşan bir takım. Kendi evindeki atmosferi de hesaba katarsak Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alma şansı var. Transferim nedeniyle oynamayacağım. Ama forma giyecek olsam, eski kulübüme karşı oynamak benim için zor olurdu" diye konuştu.​

Kaynak: Sabah

Kezman Gidecek oLmasaydı Çok daha farkLı cümLeLer Kurardı..Partizan ßizLe dans edemez...ßizden 3-5 GömLek aşşağıdaLar =) ßizdeki ßi bursaspordan yada Mersin,dmanyurdundan farkı yok =)​

Kedi Ulaşamadığı Ciğere Mındar Dermiş

Herşeye Rağmen ı Lov Yu Kezman ( Beşiktaşa Attıgın Gol Hala Hafızamda Benim İçin Önemi Büyük)

eminim kezman oh inş fb eLenir diyordur içinden çünkü önünde kapı gibi semih ve bir de 14 m € Luk oynaması mecburi Güiza var..

Geri