Keylogger'larınıza TAZE KAN geliyor! Yeni bir SMTP server bulundu!! [Resimli Anlatım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
--------------

saol hard eline sağlık

emegine saglik dostum
paylasim icin tesekkürler

saol hard snn bu paylaşımların olmasa naparıs
herşeyi yaptım keyloger emaileme mesaj gönderdi fakat bu serveri anti av ile veya başka bir undetecd programla tanınmaz yaparsak server bozulurmu??

paylaşım için saolll programı biliyordum ama smtp serveri duymamıştım.Ellerine sağlııkkk

çok saol kardeşim bişi sorcam bu hackloger antilere yakalanma ihtimali yüksekmi veya undetect yaptığımızada server bozuluomu?

rar şifresi yanlışmı

rar şifresinde bir problem yok..

ben bu keylogger'ı sadece örnek olması için verdim, diğer birçok keylogger'ı da bu şekilde kullanabilirsiniz..

yapacağın undetect'e bağlı bozulabilir, onu bilmiyorum, antivirüslere de yakalanıyor tabiki..

ben burada keylogger tanıtımı yapmadım zaten.. smtp server'ı anlattım..

bnm elimde assında antilere yakalanmayan 2 keylogger war ama tam olarak çalıştığından emin değiLim denedim ama bnde project1 gibi açılşta bi hata verdi tam olarak anlayamadım.TuRK_HaRD sana pm atmıştım sen denedin mi??

bnm elimde assında antilere yakalanmayan 2 keylogger war ama tam olarak çalıştığından emin değiLim denedim ama bnde project1 gibi açılşta bi hata verdi tam olarak anlayamadım.TuRK_HaRD sana pm atmıştım sen denedin mi??

o takımın programlarının forumumuzda paylaşılması yasak ne yazık ki..

çalışsalar da veremeyiz burada..

ya biriniz sölesin hangi keylogeri hangi programla undetect yaparsak server bozulmas anti dote, anti av pestil,... veya yaklanmayan keyloger

Şimdi bizim yaptığımız undetectler otomatik undetectler[program aracılığıyla ]Artık bunu çoğu antivirüsde tanıyor zaten.Manuel undetect yapmak lazım programları onuda çok kişi bilmiyor çözersem.Güzel bi paylaşım yapacam

ya biriniz sölesin hangi keylogeri hangi programla undetect yaparsak server bozulmas anti dote, anti av pestil,... veya yaklanmayan keyloger

burası bu sorunun yeri mi? konuyla ne alakası var?..

"Teknik Destek Hattı"na yaz problemini..

turk_hard programın serverının calıştıgına eminmisin ?
kendinde acıpda verim aldıgın oldumu
cünkü ben 10 dakikalıga ayarladım ve yarım saat oldu
hallen bir log gelmedi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri