Keyloggerdan Kurtulmak

Syst3m*

New member
Reaction score
0
Bazı Arkadaşların konusu üzerine açtım

evet arkadarşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu acıklıyorum:

ctrl+alt+delete ye basın ve oradan işlermere gelin orda services.exe wardır bunun yanında system yazması lazım
eğer system değilde yanında kullanıcı ismi yazarsa örn: admİn gibi
anlayın ki pc dinzde keylogger war !

keylogger dan kurtulma:

1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig bunu yazın ordan başlangıca gelin ve bütün işlemleri devre dışı bırak de sonra pc nizi yeniden başlatın

2.bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin

3.sonra yine calıştır/msconfig a girin tekrar başlangıc bütün işlemleri uygulaya tıklayın ve pc nizi yeniden başlatın ve artık keylogger dan kurtuldunuz!...

İsterseniz ctrl+alt+delete ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın yanında system yazar..

test edip denenmiştir.

NOT: ALINTIDIR

müthişsin dostum ben metin2 oyunuyom cafelerde açıyom Çok Saol Yardımcı Old. için

paylaşım için teşekkürler bende çıkmadı keylogger

Eline sağlık.

Senin Dediğim Gercek keyLogger değiL !
007 Casus yazıLım . . .​

Açıklamalar için teşekkürler. Benim bilgisayarımda KasperSky Internet Security 2010 kurulu, ve bazen PDM.Keylogger bulundu diyor. Ama bunu siliyormu, pasifleştiriyormu bilmiyorum. Dediğin gibi görev yöneticisinden baktım, services.exe nin yanında SYSTEM yazıyor.
Ayrıca ' bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin ' services.exe yi de bu dizinde bulamadım.

Vista kullanıcısıyım ve pcimde Keylogger olduğunu düşünüyorum, bunu anlamanın başka yolu ve virüs tarar gibi keylogger tarayıp, silen bi program varsa, yardımlarınızı bekliyorum..

ne system ne user yazıo hiç bişey yok karsısında bu durumda ne oluyor? ayrıca dedigin konumda ben de services i bulamadım. hadi bakalım cıkabiliosan cık işin icinden simdi:D

Paylaşım için teşekkürler ...

bilgi için teşekgürler

emeğine sağlık gardaş

Geri