Keylogger

XeleloXsin

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben bilgisayararımda nasıl koylogger olup olmadığını öğrenicem bununla ilgili burda bi konu hatırlıyorum ama arattım bulamadım:saskin benim pc ye çok garip şeyler oluyo:D

privacy keylogger prgramını tavisye ederim keylogger ları bulur :)

"Başlat/Çalıştır, cmd yazıp enter a basın

Açılan MS-DOS penceresine; netstat -an | find ":25" yazıp enterlayın,

Eğer uyarı çıkmazsa sistemde keylogger yok demektir."

ya da ctrl+alt+del(görev yöneticisinde) yapıp, işlemler kısmında services.exe kısmının karşısında Sistem yazıyorsa logger yoktur. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Selametle

"Başlat/Çalıştır, cmd yazıp enter a basın

Açılan MS-DOS penceresine; netstat -an | find ":25" yazıp enterlayın,

Eğer uyarı çıkmazsa sistemde keylogger yok demektir."

bende iki bilgisayar var birinde TCP 192.168.4.136:4171 80.252.110.146:4661
çıkıyor, diğerinde UDP 0.0.0.0:1025 çıkıyor.

ne anlama geliyor.

her ikisinde de görev yöneticisinde services.exe nin yanında system yazıyor.

istersen bilgisayarım cye gir programn files ordan window a ordanda siistem 32 ye gir aglt ard arda varsa iki tane vardır:D

kesın cozumu yok keyloger cesıtlerı var mesela en aptalca olanları gold felan var onlar bellı oluyor zaten gercek keyloger bıle deıl mesela 007 benım kullandıgım sıstem32 de felan dosyası yok yuklu olup olmaıdıgının farkına bıle varamazsın yanı pc yavasladıysa vırus olabılır yada grafık tabanlı pro yuklemıssındır autocad solıdworks gıbı bunun bınlerce nedenı olabılır ama dedıgım bıgı keyloger pc yı yavasltmaz ve cesıdı oldugu ıcınde bı tane proyla yapamazsın

Kaspersky Güzel Bence =)

system 32 ne alakası yok arkadaşımın dediği gibi yanlışlıkla bişey silerse pc çöker dikkatli olmalısın

dostum bende services.exe in karşısında hizmetler ve denetleyici uygulaması yazıyor.nolcak.buarada vista kullanıyorum.belki farkeder

online virüs tarama sitelerinden tarat pcni

Geri