keylogger varmu benim pc de

guvencan

New member
Reaction score
0
pc de keylogger olup olmadığı anlaşılır programsız

Keyloggerlar hakkında da biraz bilgi vereyim keylogger lar pc nize yerleştirilip gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra belli saatler arası yerleştirene pc de girdiginiz tüm tuşları rapor eder böylece şifreleriniz karşı tarafın eline geçer,bunun için en basit önlem eğer evinizdeyseniz şifrelerinizi girmek için başlat+programlar+erişilebilirlik+ekran klavyesini kullanmanızdır.Ayrıca keylogger a karşı bir yöntem daha paylaşayım:

Bu yöntem belki ekran klavyesi kadar 100 de yüz koruyucu olmayabilir fakat ben ekran

klavyesi ile ugrasmak istemediim icin genelde bunu yapıyorum ve henüz hacklenmedim

Başlat - Çalıştır - Cmd ’ den ms-dos penceresini açıyoruz ve komut satırına:
netstat -an | find ":25" (tırnaklar var)
yazıyoruz.
"25" keylogger in smtp portudur.
Eger bilgisayar bu port u görmüyorsa veya açık değilse veya şöyle anlatayım bu komutu

yazdıktan sonra komut satırının altında bosluk olur ve yeni komut satırına geçerse

keylogger yoktur ve gönül rahatlıgıyla ister msn inize ister baska bir programlara girin

birde zombi durumu var onda da netstat -n -t tmp yazıyordun galiba (yanlış yazdıysam özür dilerim :( )

netstat -an | find ":25"

bu | nasıl yazılır ??

alıntı dökümanlarınızda ALINTI olduğunu ibraz etmenizi rica edeceğim..

netstat -an | find ":25"

yazma zorlğu çekenler bunu kopyalayıp msdos pencersine sağ tıklayıp yapıştır diyebilirler..

ne sorun var bilmiyorum ama ben yazdigimda netstat ic ya da dis komut calistirilabilir program ya da toplu is dosyasi olarak gorulmuyor diyor. nedeni ne olabilir:S

bü yük olasılıkla senin pc den kaynaklanıyordur

neden o kadar ugrasıosunuz ki?? ctrl+alt+delete yapın ordan işlemler sekmesini tıklayın orda cıkan services exe nin karsısında system yazıosa sorun yok ama admin-ali-ahmet gibi bi kullanıcı ismi yazıosa keylogger war demektir..

cagdas88' Alıntı:
neden o kadar ugrasıosunuz ki?? ctrl+alt+delete yapın ordan işlemler sekmesini tıklayın orda cıkan services exe nin karsısında system yazıosa sorun yok ama admin-ali-ahmet gibi bi kullanıcı ismi yazıosa keylogger war demektir..

burada yazılanları ve yazdıklarımı incelemeni öneririm:

http://hackhell.com/showthread.php?t=317614

Geri