Keylogger sansürüyle ilgili bir kaç düşünce..

wilkommen

Banned
Reaction score
0
Değerli yönetici arkadaşlarım...

Bu günlerde gerek medya gerek internette çok fazla kısıtlamalarla karşı karşıya kalıyruz..

Öncelikle bu yazıyı keylogger a ihtiyacım oldugu için yazmıyorum Keylogger ım VaR
Ve bu forumdan indirdim bence süper bi forum...:biggrin

Keyloggeri kaldırmak onun kullanımını engellemez.Aksine onun yasak bir şey olması insanların ona karşı merak beslemesıne neden olur ve ınsanlar bır yerden bularak onu kullanırlar boylece kullanımı da artmıs olur.Bence burada,hem keyloggera karşı alınacak önlemler hemde keyloggerın kendısı(ki zaten vardı) verilmelidir...

Düşünüyorum ki,durduk yerde özellıkle üstüne basarak Keylogger Yasak yazılmasının nedeni;Sitenin yönetiminde söz sahibi birinin keylogger dan başı yanmasıdır...Türkiyem böyle zaten bunda şaşılacak bir şey yok..Adam içine düştükten sonra çukur var yazısı konar..Tren devrildikten sonra Raylar tamir edilir vs...:vur

Yanı sonuc olarak bunun yasaklanması sitenin içeriğinin azalmasına neden olur...
Bilginin büyüyerek paylaşılması açısından yasağın kaldırılmasını ıstıyorum

Dinlediğiniz için teşekkurler.

Saygılarımla...

ewet sana harfiyen katılıyorum wilkommen çok haklısın

keylogger kullanmak yada indirmek istemem ama dediklerin doğru

Evet burası Türkiye birinin başının yandığını sanmıyorum ama bilemeyiz, yasalar zaten yeni yeni işlemeye başladı. En ufak bir zararda bile sitenin kapatılma ihtimali var, bugünlerde zaten alıştılar aç kapa yapmaya.

Geri