keylogger paylaşımının sansürlenmesiyle ilgili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wilkommen

Banned
Reaction score
0
Değerli yönetici arkadaşlarım...

Bu günlerde gerek medya gerek internette çok fazla kısıtlamalarla karşı karşıya kalıyruz..

Öncelikle bu yazıyı keylogger a ihtiyacım oldugu için yazmıyorum Keylogger ım VaR Ve bu forumdan indirdim bence süper bi forum...

Keyloggeri kaldırmak onun kullanımını engellemez.Aksine onun yasak bir şey olması insanların ona karşı merak beslemesıne neden olur ve ınsanlar bır yerden bularak onu kullanırlar boylece kullanımı da artmıs olur.Bence burada,hem keyloggera karşı alınacak önlemler hemde keyloggerın kendısı(ki zaten vardı) verilmelidir...

Düşünüyorum ki,durduk yerde özellıkle üstüne basarak Keylogger Yasak yazılmasının nedeni;Sitenin yönetiminde söz sahibi birinin keylogger dan başı yanmasıdır...Türkiyem böyle zaten bunda şaşılacak bir şey yok..Adam içine düştükten sonra çukur var yazısı konar..Tren devrildikten sonra Raylar tamir edilir vs...

Yanı sonuc olarak bunun yasaklanması sitenin içeriğinin azalmasına neden olur...Bilginin büyüyerek paylaşılması açısından yasağın kaldırılmasını ıstıyorum

Dinlediğiniz için teşekkurler.

Saygılarımla...

Dinlemedim Ama Okudum Bide Dinleniyomuydu Yoksa :)

Keylogar Ve Türevlerine Tamamen Karşıyım

Bu Forum Yıkıcı Değil Yapıcı Bir Forumdur Ve Hep Böyle Kalmasını Temenni Ediyorum Yöneticilerden

Teşekkürler

Her türlü düşünceye saygılıyım. bence hackle ilgili dökümanlar paylaşılmalı....

bu yasak bence de kalkmalı çünkü keyloggeri herkes kötüye kullanmıyor.

bizler keyloggerleri incelediğimiz zaman onlardan nasıl korunabileceğimizi de biliriz.ama mutlaka kötüye kullananlar da olacaktır.bunu da kimse engelleyemez.

arkadaşlar bu sitenin reklamında tüm sitelerde aradığınız şeyleri tek bir sitede bulabılmek diye bii vardı bence bu reklama uygun çalışmalı keyloggerleri paylaşımı olmalı ayrıca adult bölümü klksın diyen arkadaşım kimseyi o bölüme zorla sokmuyoruz isteyen girer isteyen girmez kaldırılmamalı

Hackhell.com un üye sayısı keylogger kalktı die azalmaz.Bence iyi de yaptılar sıra adult a gelmeli diye düşünüyorum.Adultta kalkmalı

Zaten bu cumleyı kuran bır arkadastanda fazlası beklenemez..Üye sayısı azalmazmışşş..Biz bilmiyorduk soylemeseydın be..:vur Ben bilgi paylaşımının sansürlenmesıne karşıyım hackhell ın uyelerınden kıme ne?Yüzbinlerce kişi bir kaç saçma sansür yüzünden siteye mi gelmeyecek???

Sansurlerden dolayı duydugumuz sıkıntıları dile getirmeye çalısıyorum bazı arkadaslar halen daha başka bolumlerın kapatılmasından bahsediyor...!!

Esas açıklama bekledıgım kışiler oralı bile olmuyor...Bunun açıklaması nerede??

Sanırım Hackhell, "İnsanLarın kişiseL biLgiLerinin, maiLLerinin nasıL çaLınacağını öğreten" bir site oLarak anıLmamak için iLgiLi böLümLeri kaLdırmış ve hack içerikLi payLaşımı yasakLamış...
Ayrıca "saçma sansür" öncesinde kendini "hacker" zanneden bir grup insan da buradan öğrendiği taktikLeri buraya karşı kuLLanmaya çaLıştı... ( YaLan sa yaLan diyin... )
Eğer birşeyLer öğrendiğiniz yere ihanet ederseniz sonuçLarına da katLanırsınız...

İyi forumLar

Sanırım Hackhell, "İnsanLarın kişiseL biLgiLerinin, maiLLerinin nasıL çaLınacağını öğreten" bir site oLarak anıLmamak için iLgiLi böLümLeri kaLdırmış ve hack içerikLi payLaşımı yasakLamış...
Ayrıca "saçma sansür" öncesinde kendini "hacker" zanneden bir grup insan da buradan öğrendiği taktikLeri buraya karşı kuLLanmaya çaLıştı... ( YaLan sa yaLan diyin... )
Eğer birşeyLer öğrendiğiniz yere ihanet ederseniz sonuçLarına da katLanırsınız...

İyi forumLar

Önceki msjlarımda dediğim gibi Keyloggerdan başı yanan arkadaş bu oluyor galıba..Kimsenin hiçbir şeye katlandığı yok!!Şunu unuttun galiba burda kim kime muhtaç kim kime katlanıyor??Onuda tekrar hatırla...HEM SİZ NE SIFATLA BURAYA KENDI RIZASIYLA GELEN İNSANLARI YARGILIYORSUNUZ?

Zaten bu Tür siteler Seninde Dediğin Gibi Kendini ''Hacker'' zanneden fırlamaların ortaya çıkmasına neden olmadımı???Siz kendinizi savundukça batıyorsunuz!!!

SİZE ARABA ÇARPTI DİYE;ARABALARI ORTADAN KALDIRARAK BUNUN ÖNÜNE GEÇEMESSİNİZ??BUMU BU SİTENİN POLİTİKASİ??CANINIZ İSTEDİĞİ ZAMAN BUNU KALDIRIRIM BUNU KOYARIM DİYEMESSİNİZ!

Bu gün arama motorlarına hackhell keylogger yazdıgınız zaman gerek bu sitenin gerekse hellworld.org da onlarca resimli anlatımlı keylogger kurulumunu gorursunuz.BÖYLE YAPARAK KENDİNİZİN YASAKLADIĞI BİR ŞEYİ GENE KENDİNİZ EL ALTINDAN DAĞATMIŞ OLURSUNUZ..LÜTFEN SAMİMİ OLALIM!!

Bu sitenin bir yönetimi var ve onların koyduğu kurallara uymakla yükümlüsün. Neden mi? Sen çünkü bu sitenin üyesisin. Bundan daha öte bişi olamaz.. Hiçkimse burda zor kullanılarak tutulmuyor. İsteyen üye olur isteyen üyeliğini iptal eder.. Eğer senin isteklerine cevap vermiyorsa bu forum, başka bir forum bulmalısın.. Başkasının ya da yönetim deki arkadaşların keylogger paylaşımını yasaklamış olması (kimimize göre geçerli kimimize göre geçersiz olması önemli değil!) senin bu şekilde yöneticilere ya da Rh a saldırmanı gerektirmez.. Sana göre bu yanlış birşey olabilir. Sana uymuyorsa bu site gidersin çözümü basit.. Keylogger her zaman kötü emeller için kullanılmasa da kullananların fazlalığı durumu da göz önünde bulundurulmalı.. Sen kullanmazsın o kullanmaz ama başka birileri mutlaka birilern canını mutlaka yakacak.. Bence de keyloggerın yasaklanması ve güvenliğe daha çok önem verilmesi güzel birşey..ii forumlar...

Bu sitenin bir yönetimi var ve onların koyduğu kurallara uymakla yükümlüsün. Neden mi? Sen çünkü bu sitenin üyesisin. Bundan daha öte bişi olamaz.. Hiçkimse burda zor kullanılarak tutulmuyor. İsteyen üye olur isteyen üyeliğini iptal eder.. Eğer senin isteklerine cevap vermiyorsa bu forum, başka bir forum bulmalısın.. Başkasının ya da yönetim deki arkadaşların keylogger paylaşımını yasaklamış olması (kimimize göre geçerli kimimize göre geçersiz olması önemli değil!) senin bu şekilde yöneticilere ya da Rh a saldırmanı gerektirmez.. Sana göre bu yanlış birşey olabilir. Sana uymuyorsa bu site gidersin çözümü basit.. Keylogger her zaman kötü emeller için kullanılmasa da kullananların fazlalığı durumu da göz önünde bulundurulmalı.. Sen kullanmazsın o kullanmaz ama başka birileri mutlaka birilern canını mutlaka yakacak.. Bence de keyloggerın yasaklanması ve güvenliğe daha çok önem verilmesi güzel birşey..ii forumlar...

artık üye falan değilim efendiii

Arkadaş kımseye saldırdıgım yok!!Konuyu başından berı takıp etmıyorsun ve demın gordun sımdı msj yazıyorsun..Umursamaz ve vurdumduymaz kişilere sinirleniyorum ben...sende kalkmasından yana olabılırsın...Pekde benı ılgılendırmez ben yanlış gordugum şeye karşı çıkarm ortada sansur var ve ben buna karşıyım.Bu sansur Sitenın ismine ters zaten oyleyse Butun hack olaylarıyla ılgılı bılgılerı kaldıralım...

Bugunden itibaren uzun zamandır kaldırmayı yada içeriğini değiştirmeyi düşündüğümüz, gelişimimize yarardan çok artık zarar sağlayan ve bizlerin hedeflerimize ulaşmamızda bir engel olarak gördüğümüz bazı bölümlerimizde revizyona gittiğimizi bilmenizi isteriz.

Mevcut Hacking & Security adı altında bulunan bölümlerimiz artık Security - Güvenlik olarak değiştirilmiş ve içeriğindeki tüm alt bölümlerde artık, zarardan çok yarar sağlayabilmesi için sadece güvenlik, korunma yolları , kullanıcılarımızın yaşadıkları sıkıntılar ve bu sıkıntılara çözümler ile ilgili konulara yer verilmiştir.

Hackhell olarak bizler artık yıkıcı değil yapıcı olmayı hedefliyor ve burda bizlerle olan kullanıcılarımıza birşeyleri nasıl bozacaklarından çok bozulan birşeylerini nasıl onaracaklarını öğretmeyi istiyoruz.

Bugunden itibaren ilgili bölümlerimizde zararlı yazılım olarak adlandırdıgımız loger,trojen,virüs,worms vb.. yazılımların paylaşımı yasaklanmış, bölümlerde sadece bu gibi yazılımlardan korunma ve önlem ile ilgili program yada paylasımlara izin verilmiştir.

Ayrıca Crack & Serial bölümü forumdan kaldırılmıştır.

Yapılan bu revizyon hackhell'in uzun zamandır yapmayı planladığı değişiklerin başında yer almaktadır, bu değişimler ile ilgili bizleri anlayış ile karşılayacağınızı ümid eder hepinize iyi forumlar dileriz.

üstteki açıklama yeterlidir umarım..
eğer ki sormak istediğin daha başka sorular olur ise http://www.hackhell.com/showthread.php?t=353389
bu konuya yazabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri