Keylogger Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlarım. Lütfen Yardım Edin :(

downloadci

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben metin2 die bi oyun oynuyorum. Bu oyunda multi-hack ve benzeri hileler var. bu hilelerden birinden keylogger bulaştı. Metin2 hesabımı çaldı. Msn adreslerimi çaldı. Ne var ne yok çalıo adam. Format attım durum değişmedi. Harddisk değiştirdim gene aynı. Bundan kurtulmanın bi imkanı yok mu Adamla 1 kez görüşebildim. Arkadaşın hesabına girmiştim ben oda benim karakterimle girmiş. Adama çok yalvardım. Söylemedi nasıl silineceğini. Ama boşa uğraşma formatla gitmez dedi Lütfen yardım edin. Bazı kişiler BIOS a bulaşmıştır dio. Ama oralardanda pek bişey anlamıyorum :( :(

belli oluyo keylogger hakkında bilgin olmadığı

senin klavyede yazdıkların adamın msn esine gidiyor çalması da normal

belli oluyo keylogger hakkında bilgin olmadığı

senin klavyede yazdıkların adamın msn esine gidiyor çalması da normal

Kardeş gittiğini biliyorum. O yüzden çalıyor. Fakat bu keyloggerdan nasıl kurtulacağımı bulamadım :( Formatla silinmiyor. Birçok virüs programı denedim nafile :(

Arkadaşlar kimsenin bi fikri yok mu?

arkadaşım yeni konu açtım ordan bakabilirsin

arama motoruna a keylogger yazarsan orda anti keylogger programları bulablrsm

Usb Veya Harici HDD Gibi Donanımlarınız Varsa Usb Worm Kodları Var Araştıran Herkes Yapabilir, Exelere Enjekte Olma Ve Benzeri Worm Protokolleri de Olabilir Ama Bios a Bildiğim Kadarı İle Code Enject İşlemiyor, O Saçma Bikere..

Antilogger yükle bide parolalarını yazarken ekranklavyesi kullan en azından ek önlem almış olursun

hahahaha beyler keyloger bılgınız bu kadar mı guluyorum sıze kardesım yemıs adam senı formatta gecmeyecek keylogerın ben anlılını karıslarım ama senın casus sanırım D surucusune bulasmıs oraya el at ıstersen soruun cozulur cozulmezse pm at yardımcı olmaya calısırım sana bu arada Bıos a bırsey bulastıramazlar

Geri