Keylogger Alıcam Tavsiye ??

Xazrael

New member
Reaction score
0
Merhaba server oluşturan bir keylogger almayı düşünüyorum.SpyTector Aldım 100$a sadece boşa para vermiş oldum mail bi yolluyor bi yollamıyor düzgün çalışan sağlam bi keylogger yokmu server şeklinde.Sc keylogger düzgün çalışıyor onu gördüm fakat onunda paralısını alamıyorum hata veriyor.Undetectorler var Undetect yapan Paralı bi programda olabilir yani yakalanmıcak ve log yollucak tek isteğim bu programdan parası neyse vericem :saskin

spytector mail yollar ancak gmail hotmail vb yollamaz anlaşmalı olduğu bir mail server var aklımda değil ama help de bakabilirsin ordan mail alman lazım
sc gelince tavsiye etmem berbattır
perfect çok iyidir ama bazen çalıştığı pc de hata verebilir
spytector ise ud yapan pro yoktur ancak manuel xor undetected yapılarak olur içersinde dll vardır

benim 78 lwl charım gitti pörfeck keylogeri bütün cafelere kurdum geleni gecene patlattım msn sine kadar 2 gün sonra biri mail attı al charını diye ver benim charımı dio aldıgım itemleri ne mi yaptım maradonda eziqlere dahıttım

arkadaşlar biri benim bilgisayarıma herhangi bir şekilde virüs atsa şu an gitceğim yer savcılık olur.böle şeylerle uğraşmayın derim.elinize geçen başkasının ahından başka bişey olmuycaktır.olsa bile Allah yanınıza bırakmaz.Bunu bile bile böyle şeylerle uğraşmayın ! cezaları da ztn çok ağır haberiniz olsun.Daha çok hayırlı işlerde kullanın illahi yapıcam diyorsanız...

armadax kullan paşam

arkadaşlar biri benim bilgisayarıma herhangi bir şekilde virüs atsa şu an gitceğim yer savcılık olur.böle şeylerle uğraşmayın derim.elinize geçen başkasının ahından başka bişey olmuycaktır.olsa bile Allah yanınıza bırakmaz.Bunu bile bile böyle şeylerle uğraşmayın ! cezaları da ztn çok ağır haberiniz olsun.Daha çok hayırlı işlerde kullanın illahi yapıcam diyorsanız...

sen o savcılığa gidin ce san ki o adamı bulabilirsin :D

benin elimdeki 007 spy keyloger var.undetected etmek istiyorum.bana yardım edersenizsevinirim.

Geri