keylogger acil yardım

Avk

New member
Reaction score
0
Şirketimde çalışan birisi msn de yazışmalarımı logluyor ve ben bu log dosyalarını bulamıyorum . Önerilerinizi bekliyorum hangi yolu izlemeliyim.

yokmu bir cevap yahu

AntiVirüs'lere yakalanmayan keyloggerlar yok denecek kadar azdır, ilk olarak

soruyorum, kullandığım bir antivirüs yazılım varmı? eğer yoksa veya varsa da

önereceğim Kaspersky programını (forumda aratırsan birçok full versiyton

download linki bulabilirsin) kullanmanı tavsiye edebilirim.. sistemini güzelce

tarat, bulunan tüm zararlı yazılımları sil, hala şüphelerin varsa tekrar buraya

dön yardımcı olmaya çalışalım..

Kaspersky 6.0 kullanıyorum , kurulan programı bulmuyor , kurulan programı arkadaşlarımdan birisi kurdu ve yazdıklarımı sağa sola dağıttı , ama ben bu casus yazılımı bulamıyorum.

arkadaşım ;

öncelikle spy bot tarzı programlar kullan. bu programlarla makinanı tarat. mesela spy bot search and destroy diye bir program var. bununla kesin bulursun. buradan programı indir. http://users.belgacom.net/bn657515/spybotsd14.exe . Türkçe dil desteği mevcut olduğu için bunu örnek verdim sana

spy bot programı yüklerken aşağıda verdiklerimi bir dene;

iopus ssrarr keylogger kullanıyorsa ; başlat - çalıştır - starrcmd yaz program açılırsa,

golden keylogger kullanıyorsa masaüstündeyken ctrl+shift+F10 a bas program açılıyorsa,

perfect keylogger kullanıyorsa ; masaüstünde iken ctrl+alt+J tuşlarına bas. sağ altta ikon olarak program açılıyorsa bu keyloggerlardan birini kullanıyor demektir.

yada msn plus kullanıyorsan log wiewer diye bir program vaar onunlada izliyor olabilir.

ayrıca msn ana menünde bir bak bakalım konuşma dosyaların nereye saklanıyor?belkide ordaki dosya yolunu değiştirdi . gitti ağ varsa bilmiyorum ama yine senin makinanda d: sürücüsüne attı. makina ağa açıksa ordan alıp alıp okuyordur. hadi bi dene . arkadaş bize ayrıntılı bilgi verki daha iyi sonuca varalım.

ayrıca bu spybot program işe yaramazsa http://www.hackhell.com/showthread.php?t=176996&highlight=search+destroy burada arkadaş çok iyi spy programları vermiş. onları deneyebilirsin.

benim makinamdan ss;
resim_492267004.JPG

yok bunlarda işe yaramıyor

arkadaş biraz sacmalamışsanki yakalanmayacac diye bişey yok kysper internet sectiry midir nedir ondan kurup frevel ayalarını yapıyorsun
zaten senden izin almadan biyere mail atamaz ha mail atmıyorsa
pcendeki bi keylogerdeyil
bazı programlar var pcde kayıtları saklar onuda ctr art felan yapıp ana yüzünü cıkarıyorsun sanrım ama şifre koymuşdur

açılış dosyalarını yokla derim ben son olarak.. çalıştır / msconfig'den başlangıç

sekmesine gir, orda başında tik olan ve yabancı isimli (ama dikkat et bilgisayarın

işine yarayacak herhangi birşey olmasın) dosyaların başındaki tik'i kaldır,

bilgisayarını yeniden başlat..

Geri