Kewell: Ezan sesi huzur veriyor

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Harry Kewell, Türk futbolunda üzerinde tek çalışılması gereken sorunun savunma olduğunu ifade etti.

39338.jpg

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, tedavi için gittiği ülkesinde Fox Sports kanalına röportaj verdi. Yıldız futbolcu, Türkiye'den ve sarı-kırmızılı takımdan övgüyle söz etti.

Kewell, Türk futbolunda tek ve üzerine çalışılması gereken sorunun savunma olduğunu vurguladı.

"Türkiye'de futbol hızlı ve hırslı. Süper Lig gerçekten itibarlı bir lig" diyen Avustralyalı yıldız, Türkiye Ligi'nin İspanya, İtalya ve İngiltere'nin hemen ardından sıralanacak kalitede olduğunu belirtti.

İstanbul'a giderek kariyerinde ve yaşamında yeni bir sayfa açtığını ifade eden Kewell, Türkiye'deki futbolu İngiltere Premier Ligi'ne benzetti.

İstanbul'daki günlük hayatından da bahseden tecrübeli oyuncu, Türk insanının çok içten ve sıcakkanlı olduğunu söyledi.

İstanbul'daki boş günlerinde Kapalıçarşı'da gezdiğini ve kendisini en çok camilerin etkilediğini belirten Kewell, "ben de bir camiye yakın oturuyorum. Camiler nefes almanızı sağlıyor. Ezan ise insanı oldukça yatıştırıyor" ifadesini kullandı.

NTVSPOR
5 Ocak 2009 Pazartesi

Kewell: Ezan sesi huzur veriyor...

Kewell_sevinc2.jpg

Kewell, "İstanbul'da ilk dikkatimi çeken şey camiler oldu. Evim bir caminin yanında ve gerçekten nefes kesiciler" dedi.

Avustralya'nın en önemli internet gazetesi "The Australian", "Kewell huzur ve gollerine kavuştu" başlığıyla verdiği haberde, yıldız futbolcunun muhteşem İstanbul'da yeniden doğduğunu anlattı. Kewell, İstanbul'da ilk dikkatini çekenin camiler olduğunu belirtirken, "Evim bir caminin yanında ve gerçekten nefes kesiciler. Ezan sesi de çok huzur verici. Çocuğum İngiliz ancak İstanbul'a geldiğinden beri çay tiryakisi oldu" diye konuştu. Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklif almasına rağmen Galatasaray'ı seçtiğini vurgulayan Kewell, "Buradaki futbol İngiltere'dekine benziyor. Hızlı ve öfkeli. Hücum futbolu oynanıyor. Konsantre olursanız çok gol atabilirsiniz" dedi.

Avustralyalı yıldız Süper Lig'i de beğendiğini belirtti ve şunları söyledi: "Süper Lig bence Premier Lig, La Liga ve Seri A'dan hemen sonra geliyor. Burada belki üzerinde en çok çalışılması gereken şey defans bölgesi."

Kaynak: Mynet

RekLam Kokan HareketLer BunLar..İnsanLarın Gözüne Girip Yaranmak İçin YaqcıLık Yapıyor Resmen Ezanı Bahane Ederek...

мσzσℓє мιяα¢н;3914080' Alıntı:
RekLam Kokan HareketLer BunLar..İnsanLarın Gözüne Girip Yaranmak İçin YaqcıLık Yapıyor Resmen Ezanı Bahane Ederek...

çok komiksin kuzen..
niye rekLam yapsın adam,kendisinin rekLama ihtiyacı mı var??
yani kendisi bir seric bir bir schiLdenfeLd değiL ki rekLam yapsın anLamıyorum..!

çok komiksin kuzen..
niye rekLam yapsın adam,kendisinin rekLama ihtiyacı mı var??
yani kendisi bir seric bir bir schiLdenfeLd değiL ki rekLam yapsın anLamıyorum..!

Seric,Gordon Schildenfeld RekLam Yaptımıki ?? Kewell İstanbuL'a GeLmeden Önce Hiç Ezan Sesi Duymadımı ?? O Zaman Orda Neden Çok EtkiLendım Demedı Peki ? Nabza Göre Şerbet Denir Buna AnLadın Mı Nigga ? :goz: ( Nigga Kufur DeqıL YanLıs AnLayıp Şikayet Etme Yine ) :durdurun Unutmadan 2 Gun Sonra Turkiyeyi Çok Sevgim Kendımı Turk Gibi Hissediyorum Derse Şaşırmayın.. =)

Helal olsun adama. İnşaallah hidayet nasip olur
İşine gelmeyen olayı reklam olarak algılar tabi gayet normal.

Makaminda okunan her ezan
kanimca insana huzur verir. Kurani Kerimin mucizelerinden biridir bu.
Ne mutlu bize ki yanindaki camideki muezzin guzel
okuyormus :)

Hadi reklam gibi bir komik fikri geciyorum daha
da merak ettigim bir konu var..

Avustralyanin birakin en iyi futbolcusu, en iyi
sporcusu ve en unlu sporcusu olarak kabul
edilen Kewell'in REKLAMA IHTIYACI MI VAR?????

Cok onyargili yaklasiyorsunuz olaylara brotha!

inşallah ezanın hakikatına da erer

MozoLe yağcıLıkLa ne aLakası var ? KeweLL bir dünya starı rekLama ihtiyacı yok + bu sözLeri söyLemesi seni neden bu kadar rahatsız etti anLayamadım =) KaLdı ki rekLam kokmuyor burası çekemezLik kokuyor =)
KeweLL git gide sempatimi kazanıyor ve hakikaten istikrarLı bir oyuncu Olmayı ba$ardı ve böyLe giderse GaLatasaray'ımızın tarihine adını yazdıracak

kral adam, zaten türkiyeye gelen birçok yabancı eyer gerçekden seviyorsa bazı şeylerden fedakarlık yapıp burda kalmak için elinden geleni yapıyor,buda onlardan biri,harbi karakterli bi topçu

Geri