Kesinlilke Gerçek !!!!!

Jackal47

New member
Reaction score
0
04-01-2006, 13:22
Aldigimiz bir telefon üzerine hemen verilen adrese gittik. Olayi yasandigi yerde inceleyecektik. Bize kapiyi açanlar hala olayin soku içindeydi. Sesleri titriyor, hep bir agizdan bagirarak konusuyorlardi. Yasadiklarinin ne anlama geldigini bilmediklerini ve bunlara yanit verecek kimseyi bulamadiklarini söylüyorlardi. Bu evde tüm ev halkinin gözleri önünde garip bir seyler olmustu.

Önce sessiz olmalarini istedik. Ve sirayla dinlemeye basladik: Hatice Kara babasi Ismail Öz'ün ölümünden sonra hasta olan annesini yalniz birakmamak amaciyla annesinin evine yerlesmisti. Esi ve çocuklariyla artik bu evde yasamaya baslamislardi. Annesi ise yalniz kaldigi her an, ölen kocasini gördügünü iddia ediyordu. Hatice Kara annesinin duydugu derin üzüntüden dolayi bazi görüntüler gördügünü düsündü.

Bir gece Hatice Kara, esi ve çocuklariyla kaldigi odadan su içmek için disari çikti. Mutfak, uzun dar bir koridorun siralanmis odalarin en sonuncusuydu. Hatice Kara ve esi en bastaki odada kaliyordu.

Hatice Kara mutfaktan dönerken önünden geçtigi annesinin odasina bakti. Gördügü sey karsisinda sanki dili tutuldu, kaskati kesildi ve hareketsiz kaldi. Babasi egilmis annesinin yüzüne bakiyordu. Hatice Kara'yi fark eden baba odadan disari çikti ve kizina bakarak, "Korkma simdi degil , iki yil sonra yanima gelecek" dedi.

Hatice Kara koridorda agir adimlarla bakan babasinin ardindan bakakalmisti ki; annesi çigliklar içinde uykusundan uyandi. "Baban geldi buradaydi" diye bagiriyordu.

Ayni anda Hatice Kara'nin esi ve çocuklarindan da bagirislar yükseldi. Onlarda ayni anda odanin kapisinin önünden geçen kisiyi görmüstü. Tüm ev halki ayni dakikalari yasamis ve ayni görüntüyü tarif ediyordu. Ve hep bir agizdan söyledikleri, bu tarz olaylarin sahitlerinin söyledikleriyle benzerdi: Ismail Öz, en az 15 yas daha genç haliyle görünmüstü...

Ancak olayin en ilginç yani biz arastiranlar için, iki yil sonra 1997'de yasandi. Hatice Kara'nin annesi Zeliha Öz vefat etmisti ve aile bize bu gelismeyi de bildirdi. Zeliha Öz , olaydan 1 yil sonra kansere yakalanmis ve 1 yil içinde ölmüs, öylece ölmüs esinin 2 yil önceki kehaneti gerçeklesmisti

Alıntıdır..

alıntıdır dionda kesinlikle gerçek nie yazıonki

Görevimm .Yaşadıgımız dünyadaki olağanüstü olayların farkında olmalıyız . Bunun için çalışıyorum:goz:

hikaye ye özel isim yazmanın sebebi inandırıcılığı arttırmak
bence hiç gerçekçi değil
ama paylaşım için teşekkürler

çok film izliyorsunuz çok hehehhe

Tarihlerde bi tuhaflık war, olayın yaşandığı gün 2006, kadının öldüğü gün 1997 :saskin

jackal saol bi şey soracam nerelisin

hehehe hohoho hihihi

ne kedar cok kara ve öz soyismine insan var yahu şu memlekette

paylaşımın için saol bu tür olaylar gerçek olabilir sonuçta bence normal bişey saçma deil yani...

pori dostum buna ınanmıosun dımı???cunku eger bu olay gercek olsa addam döt korkusundan bunları cekebılırmı yaa adam gayet mantıklı davranıo bu bıraz celıskı deılmı??o durumda bı ınsanın mantıklı davranması gbı bısı soz konusu bıle olamaz ıradesı ne kadr guclu olursa olsun ama yınede emegıne saalık...

benim gördüğüm şey ,gerçekten anladığım şey mi acaba.....tabağı boşvericek olursak...orda birisi vardı.....biri kolunu uzatmıştı.....insana benziyodu....ööölece kımıldamadan oturuyodu.....ben düşündümde banada olsa bööle tıpkı bu adam gibi davranırdım...bu kim derdim önce....bi arkadaş olabilir mi?sonra bakardım,kımıldamıyo...aklıma düşünüceğim son şey gelir....ama hala kımıldamıyo ve öölece duruyosa....o nun hayalet olduğunu anlardım en sonunda...nefes nefese 3.5 olarak kaçardım...

yaaw yoksa ordaki olay sadece tabak mı?
yoksa benim sandığım şey aslında evdeki bi eşya filan mı........

ööööleyse eğer vah bana:) :) :) :)

ne kadar kısa bi görüntü..gerçek olabilir....
Allah qahretsin gene baktım....

valla arkadaşım sende potansiyel görüyorum bence kurgu romanları yazmayı dene belki daha inandırıcı olursun:)

Geri