kesinlikle gerçek bir olay...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
arkadaşlar anlatacağım bu olay benım halamın oğlunun başından geçmiş..kendisi anlatırken yemin ediyorrr.
konu bunlar 7-8 yaşlarında iken bizim ewin arkasında bir açık alan wardı oldukça sessiz bir yerdi.halaoğlu ve 6-7 arkadaşı orada saklanbaç oynuyorlarmışş..oyundan sonra abimin arkadaşı çişi gelmiş ve yakında bulunan bir kül birikintisine işemiş.aradan bir kaç saniye geçmeden çocuk yerden 2-3 metre yükseğe çıkmış ve orada asılı kalmışş.tabı kı abimler we arkadaşları korkmuş ve havada olan çocuğun annesini çağırmışlar..annesi gelip çocuğun başında 1 saate yakın kuran okumuşş sonra çocuk yere düşmüş..çocuk şoka girmiş ve 2 gün konuşamamış..(( tamamen gerçektir))

WeBSeRvER' Alıntı:
Paylaşım için saol.Sanırım burdan çıkarmamız gereken ders eğer çişimiz gelirse küle işemememiz galiba. :durdurun :durdurun

o kadarını da sen düşün kanka :D

Hadi ya çekip satsaydı haber kanallarına keşke criss angel 2 ):

Bi küLe sıçıp geLioRum :)

Okuyunca tüylerim diken diken oldu aynı olay dayımın başına da gelmiş küçükken dayımlar gece evde yanlızmış dedemler akrabalarına gitmiş sonra elektirikler kesilmiş dayım dedeme haber vermeye giderken küllerin üstünden atlamış sonrada cin bunu havaya kaldırmış dua okuyarak indirmişler...:saskin

gerçek olabileceğini sanmıyorum...

ya abi git işine oyle bişe gördülerde bi resim çekselerdi yada bi kanıt hem her duyduna inanma

FortMin0r' Alıntı:
gerçek olabileceğini sanmıyorum...

orası sana kalmış ama ben gerçek oldunu sölim de

------ya abi git işine oyle bişe gördülerde bi resim çekselerdi yada bi kanıt hem her duyduna inanma----------------

7-8 yaşlarında bir çocuk elinde fotograf makinesiyle mi gezsin...hem ayrıca aynısını sen yaşa oo anda fotosunu mu çekmeyş mi düşünürsün düşünerek yorum yazın doğrulundan emin olmasam yazardım herhalde ?

oldness paylaşım için saol ama bida böle şeyler paylaşma tırsıyo insan :D dediklerinde doğru olabilir ona lafım yok ben inanırım

Size Garanti veriyorum %100 gerçektir cinler ztn böle yerlerde yaşıorlar. İşin şakası da şu: "İşte Doğal Gaz'ın önemini burda kavrıyoruz, herkese iyi korkulu günler" :D

iyide yurdum insanı ateş yaktıktan sonra hep söndürmek için küle işer ztn işin zevki burda

Arkadaş doğru söylüyor kimi laflar gerçekçi ama uçmayı bilemem çünkü kül ve kemik cinle alakalıdır Din dersi hocaları ve Cami Hocaları bunlara cok dikkat etmemiz gerektiğini de hep söyler tabi uzak durmamız gerektiğinide

_MAMİ_' Alıntı:
iyide yurdum insanı ateş yaktıktan sonra hep söndürmek için küle işer ztn işin zevki burda

kardeşim orda bahsettim kişiler 6-7 yaşlarında o zamanlar nerden akıl etsinler ki ?....

By CaPTaiN' Alıntı:
Hadi ya çekip satsaydı haber kanallarına keşke criss angel 2 ):

Bi küLe sıçıp geLioRum :)

ahahhahahah koptum ya süperdi....euehueh...:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

iyide kardesim adamı niye havaya cıkarıyosun yani işin gücün yokmu baska bide arkadaslarının yanında gerilim veriyosun anneside cesur kadınmıs almıs gelmıs kuran okumus insan itfaiyeyi cagırır agacta kalan kedileri kurtarıyorlar ya belki bunudakurtarırlardı hayır benim anlamdıgım yoldan gecen insanlar ne tepki veriyordu buna AAAAA ANNE BAK ADAM HAVADA UCUYOR......ÜZÜLME KIZIM İSEYİNCE SENDE UCARSIN.... :) tabi bu kadar espiri yeter emege saygımız sonsuz paylasım için tesekkurler

cinlere inaniyorum ama bu olaya inanmiyorum

Geri