Kesinlikle +18:)

barbarosur

New member
Reaction score
0
Adamın biri; ki adam abazanın önde gideni, uçsuz bucaksız bir çölde kaybolur. Uzun yollar yürüdükten sonra bir vaha bulur. Meyveler ve taze su olan vaha hayatını kurtarmış kurtarmasınada bu vahadan çıkıp ölmek korkusu adamı vahaya hapsetmiş. İşin kötü tarafı adamımız sapıkmı sapık. Bir gün, Bir hafta;Bir ay derken adamın canına tak etmiş demiş;Ne olursa olsun ben bu abazalığa dayanamam. Çıkmış vahadan atmış kendini çöllere. O yana bu yana yürürken bir bakmış uzakdan bir adam geliyor elinde değneyi toprağı yoklaya yoklaya geliyor adam kör. Hemen beyninde bir şimşek çakmış gitmiş adama doğru ve yanına gelince çarpmış kör adama. İkisi iki yana düşünce kör adam kızgınla sormuş;
Be adam benim gibi körümü buldun koca çölde çarpıcak.
Adamımız ;Abi ben körüm kusruma bakma.
Kör adam;Bu ne tesadüf bende körüm. demiş
Sohbet sohbeti açmış samimiyet kurulunca adamımız patlatmış bombayı
Abi sana bişi dicem ama yanlış anlama, anlatılana göre bi kör bi körü s..erse s..ilenin gözü açılırmış. demiş
Kör adam şiddetle karşı çıkmış olmaz öyle şey diye
Bizim adam abi sen bana yap o zaman benim gözüm açılsın demiş.
ısrarlara dayanamayan kör peki demiş
adamımız eğilip almış pozisyonu, kör gelmiş arkaya, değdirir değdirmez zıplamış bizim kurnaz gözlerim açıldı diye. Dünya şöyle sen böylesin diye inandırmış adamcağızı.
Sıra gelmiş körün gözünü açmaya. Bizimki başlamış bi posta iki posta derken 5i atmış köre.
Kör en sonunda dayanamamış demiş bre adam ben sana bi değdirdim senin gözün açıldı sen beni saatlerdir s..iyon hala bişey yok!
Bizim abaza mahçup; Abi ben sana sormayı unuttum sen doğuştanmı körsün sonradanmı olmasın?
Kör adam doğuştan diye cevaplamış
Bizim abaza; ABİ O ZAMAN SENİN ANANI S..MEK LAZIM demiş
:))

Süperdi :) Teşekkürler...

Hadise_Fast-Life_2009.png

Geri