# KerTeNkeLEniN aŞkI #

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
Uzakdoğu da yaşayan bir adam evini restore etmeye karar verir.Bilindiği gibi uzakdoğu evlerinin yapımında duvarlar arasında tahtalar bulunmaktadır.Evini restore eden adam teker teker tahtaları sökerken hayretler icerisinde acı bir tesadüfle karşılaşır.Bir kertenkele ayağından duvara civilenmiş bir şekilde duruyordu.Adam hüzünlendi,tahminen 10 yıl önce ev yapılırken gercekleştiği icin ölmüştür düşüncesiyle kerkenteleyi oradan cıkarmak istedi.Ama oda ne kertenkele birden cabalamaya başladı.Adamın şaşkınlığı arttı.Nasıl olurdu da bunca sene ölmeden yaşayabilirdi ayağındaki o civiyle!...Birden adamın şaşkınlığını giderecek ama hayret dedirtecek olay gercekleşti.Başka bir kerkentele ağzıyla yaralı kertenkeleyi besliyodu.Bu sevgi karşısında adam göz yaşlarına hakim olamadı.Demek ki kertenkele bile sevginin değerini biliyordu.Hangimiz bu olayı gercekleştirebilirdik ki...

güzel bi hıkaye aşkom teşşş ettim :D

böyle bir sevgiyi hak edecek biri buldum ama o benim sevgimden korktu ne yazık ki

Bazı insanlara örnek olsun....

harıka bı yazı paylasım ıcın tesekkurlerrr

işte insanlar için önemi olmayan bir hayvancığın sevgisi .

chuckies' Alıntı:
böyle bir sevgiyi hak edecek biri buldum ama o benim sevgimden korktu ne yazık ki

Tek sen değilsin kardeşim...

Kendimi ateşe mi atacağım dedi bana da ama şimdi sürünüyor...

esmer cok guzel seniin paylasimlarin cok iyi oluyor teskür :)
Kertenkele bile biliyor sevgiyi bazi insanlarin sevgisi uçkuruna kadar

İyi adam ölmemiş hayretten.Ben dayanamasdım herhalde:eek:

ben karsılassam ben de aglardım heralde

güzel bir yazı gerçekten duygulandım...

Geri