Kendisi Hasdal’da jetleri Kandil’de…

l3adl3oy

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Kendisi Hasdal’da jetleri Kandil’de…

20.08.2011_1293910_.jpg

Balyoz soruşturması kapsamında önceki gün Korgeneral Rıdvan Ulugüler ile birlikte tutuklanan Hava Pilot Tuğgeneral Kubilay Baloğlu’nun Diyarbakır’daki 2. Hava Kuvvet Komutanlığı Kurmay Başkanı olduğu öğrenildi. Tuğgeneral Baloğlu, tutuklandığı gün komutası altındaki filolarda görevli, F-16 uçakları, Kandil ve Zap’a hava operasyonu düzenledi.

Geçen yıl yapılan YAŞ toplantısında Tuğgeneral rütbesine yükselen Baloğlu, Albay rütbesiyle görev yaptığı Eskişehir 1. Hava Kuvvet Komutanlığındaki Harekat Başkanlığı görevinden, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanmıştı. Baloğlu bir yıldır Diyarbakır’da görev yapıyordu. 46 yaşındaki Baloğlu, Hava Harp Okulunu 1985 yılında 15’incilikle bitirerek mezun olmuştu.

Kandil’e operasyon düzenleyen jetlerin bağlı bulunduğu Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı görevini halen Korgeneral Akın Öztürk yürütüyor. 30 Ağustos tarihi itibarıyla İzmir Hava Eğitim Komutanı olan Öztürk’ün yerine, Brüksel’deki Türk Askeri Heyet Başkanı Hava Pilot Korgeneral Veysi Ağar atandı.

İLKKURŞUN

Onun Jetleri nerden oluyor muş babasının parasıyla mı almış. O jetler bu milletin malıdır

Şahıslar gelir gider kimileri onuruyla gider kimileride haptıklarının hesabını vermek üzere gider

Onun Jetleri nerden oluyor muş babasının parasıyla mı almış. O jetler bu milletin malıdır

Şahıslar gelir gider kimileri onuruyla gider kimileride haptıklarının hesabını vermek üzere gider

Bunlarda seçimle gelen ilkokul mezunu adamlar değil.. TSK'nın yıllarca yetiştirdiği eğitim verdiği adamlar.. Yerleri vekiller gibi kolay dolmaz. Komutansız bir ordu ne kadar verimli olur düşünmek lazım.. Şahıslarıda kim olursa olsun sebepsiz iftira ile içeri atmak sana basit gibi geliyor heralde.. Adamlar içeride yatsın askerleri dağda bayırda havada savaşsın.. Bizde klavye başında atıp tutalım.. Biraz vicdan sızlaması lazım.. Varsa tabi....

Ben senin yerinde olsam jetler kimin muhabbetine girmem.. Çünkü babasının malı gibi devleti sömürenler oldukça başlığa takılman gereksiz..

Geri