Kendini ateşe verdi

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

Samsun’da kentin en işlek alanında üzerine benzin dolu pet şişeyi boşaltıp, “Beni 1 Milyon TL borca soktular. İcralarda sürünüyorum” diyerek kendini ateşe veren 28 yaşındaki Cemalettin Alış, büyük panik yaşanmasına neden oldu. Alış, alevler içinde yanarken, elbiselerini yine kendisi çıkardı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2.jpg

Olay bugün saat 14.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Cemalettin Alış önce meydana gelip yanında pet şişe içerisinde getirdiği benzini üzerine boşalttı. Sonra çevresine dönüp yüksek sesle, “1 milyon TL dolandırıldım. Beni yaktılar. İcralarda sürünüyorum. Dışarı çıkacak yüzüm kalmadı. Ben borçlar yüzünden bu hale geldim” diyerek elindeki çakmağı yaktı.

3.jpg

Alış bir anda alev topuna dönerken çevredeki vatandaşlarda büyük bir şok yaşadı. Kısa sürede olay yerine ambulans geldi. Olay sırasında elbiseleri alev alev yanan Cemalettin Alış bu sefer büyük bir gayretle onları çıkarmaya çalıştı. Elbiselerini çıkarmayı başardı.

4.jpg

Fakat eylemine yeniden devam etmek isteyerek pet şişe içerisinde kalan benzini tekrar üzerine döküp kendini ateşe vermek isterken bayılıp yere düştü. Ambulansta bulunan sağlık ekipleri hemen ilk müdahaleyi kendisine olay yerinde yaptı. Vücudunda ve yüzünde ciddi yanıklar oluşan Cemalettin Alış hemen Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

5.jpg

evet hemen yakınnımda da oldu olay gerçekten çok üzücü bir durum ALLAH yardımcısı olsun ve aklımıza mukayet olmamızı nasip etsin . mudahale etsen edemiyosun .

Sokarlar bu memlekette herkesin başını bi derde sokarlar.. Bela gelir seni bulur..

..:.. maalesef böyle sahnlerı goruyoruz ulkemısde ..:..

Geri