"Kendimi Tutamadım Kafa Attım"

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

"Üçüncüsünde kendimi
tutamadım kafa attım"

3111_4011_sondakika003.jpg

Fenerbahçeli futbolcu Lugano, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçta yaşanan olaylardaki sorumluluğu üzerine aldı. Lugano, maçın son dakikasında kullandıkları serbest atış sırasında 21 numaralı Emre Aşık'ın üst üst 3 kere ayağına bastığını savunarak, ''Üçüncüde dayanamayarak kendimi tutamadım ve kafa attım. Aslında çok da sert bir darbe değildi. Ancak 21 numaralı oyuncu kendisini yere attı. Olayların ateşini biz yaktık. Derbiye yakışmayan olaylar oldu'' diye konuştu.

Uruguaylı futbolcu, yapmaması gereken bir harekette bulunduğu dile getirerek, ''Bundan dolayı özür dilemem gerekiyorsa, bunu da diliyorum'' dedi. Maçın derbiye yakışır bir biçimde çekişmeli geçtiğini ifade eden Lugano, ancak her iki takımın da oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını bildirdi.
12.04.2009
Kaynak : AA​

aferin adam olucan :D her olayda lugano :D

emre luganoyu ısırmıs daha once resımlerıne bakın antuda
luganıda koydu kafayı yetmedı gırtlagını sıktı yetmedı dırsekle bır daha yere ındırdı..
helallllll lugano sana aferın barı arada bırde sabrıyı dovseydın...

netıcede bızı gene yenemedıler kafayı yedıler.....

Davasında Ne Kadar HakLı OLursa OLsun.Sonuçta GaLatasarayın Kaybedeceği Biriey Yok Ama Fenerbahçenin Kupa MçLarı Var.Lugona Ve Semih En Az İkişer Maç YokLar.VoLkan DisipLin KuruLuna Sevk EdiLirse Büyük Ceza ALacak.Alex, Edu Sakat.Kimi Oynatacak Bu Adam. Bu Seneki Kadar Hiçbir Dönem Kadro Sıkıntısı Çekmedi Fenerbahçe.Bari Kupayı ALsınLarda Züğürt TeseLLisi BuLaLım.10 Tane İyi Adam ALmaLı Seneye Aziz Başkan.

maç hakkında yorum yapmıcam çünkü izlemedim ama bizim işimize yaradı berabere bitmesi.

luganonun anlattığı yaptığına mazeret değil kesinlikle değil...herkes her yapılana karşılık verirse kan gövdeyi götürür sahalarda...
ki ben hiçbiryerde görmedim emrenin ayağına bastığını...

Hem yalancı hem sürekli pislik çıkartan bir adam bu lugano f.bahçe taraftarıda yürekten mücadele ediyor aferim diye arkasında durmaya devam etsin. Ben emrenin luganonun ayağına bastığını faln görmedim açın lig tv nin resmi sitesinden izleyin !... Sonra diyorlar bizi yenemediler çıldırdılar emreye kafa atan siz kapalı tribüne orasını burasını işaret eden siz neymiş olaylar hep samiyende oluyomuş pehhh....

Geri