kendim tiklayinca neler oluyo ?

furgo

New member
Reaction score
0
okuduysaniz kurallarda ilk kendi hesabinizda girdiginizde "kendi sitenizdeki reklamlari tiklayamazsiniz" diye bi yazi vardir
kendi tiklamalarinizi bir sekilde bilinir
IP numaraniz cookie leriniz veya pc bilgilerinizden bi sekilde ortaya cikar
nede olsa tiklayan kisi hesabina girip kac para kazanmisim diye girdiginizde ayni bilgileri ordan da aliniyor (demekki adsense hesaba sahip kisi reklaminida tikliyo gibilerinden)

Ya bilmeden istemeden yanlislikla tikladiysaniz ne yapmali???

bu daha bir kac gun evel basima gelen bir olay ve fazla zaman kayip etmeden bildirmeli ve benim bu bildirimi aynen sizle paylasacagim

benim emailim bazi sahsi bilgileri az bi sansurledim...anlarsiniz...

Merhaba
bu emaili yazmamin sebebi biraz evel bir pencerenin ekranimda donup kalmasi sebebiyle ve son bi kez daha kapatmayi denerken pencerenin o anda kayip olmasi tikladigim yerin arka da duran baska bir pencereden kendi sitemden bir reklama isabet etmesine sebeb oldu
sizden ozur dileyerek ve egerki bu tiklama benim adsense hesabima herhangi miktar kazanc yazmasina sebeb olduysa onu da dahil silmenizi dilerim

yaklasik XX aydan beri adsense kullanan biri olarak her zaman ve her yerde haksiz kazanclara karsi oldugumu dile getirmek den de çekinmem, fakat bu hata ilk defa basima geliyor kusuruma bakmayin.

Tiklama Persembe 7 Eylul 2006 Tarihinde aksam saati 19 - 20 arasi avrupa saati ile www.s............com sitemiz uzerinden gerceklesmistir tiklanan site ise: www.a.........com sitesi ve kendi ip numaram: 82...........

Saygilarimla,

ve 3 gun sonra ki bana gelen cevap

Merhaba M......,

Bizi yapmış olduğunuz tıklamalardan haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklamverenlerin harcamalarını yükseltme potansiyeli bulunduğu için kendi sitenizdeki reklamlara tıklamanızın yasak olduğunu lütfen unutmayın.

Herhangi bir reklama ait siteyi, içeriğini görmek amacıyla gezmek ya da bu reklamı filtre listenize eklemek isterseniz aşağıdaki adreste yer alan AdSense Önizleme Aracını kullanabilirsiniz:

https://www.google.com/adsense/previewtool

Google AdSense Önizleme Aracı, herhangi bir web sitesini gösterme görevi olan reklamların önizleme yapılabilmesini sağlayan, Windows Internet Explorer 6.x için geçerli bir sağ tuş menü eklentisidir. Önizleme Aracı üzerinden yapılan tıklamalar ve izlenimler reklamverenin hesabına etki etmemektedir. Hesabınızla ilgili geçersiz tıklama oluşma sıkıntısı olmadan ve deneme tıklamasından dolayı reklamverene yönelik masraf yaratmadan tıklama yapabilirsiniz.

Programımız veya hesabınız ile ilgili herhangi sorularınız varsa, lütfen önce AdSense Destek sayfasını ziyaret edin ( https://www.google.com/support/adsense?hl=tr ). Sorularınıza uygun cevabı bulamazsanız, lütfen bu e-postaya cevap göndermekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

arkadaslar herhangi durumda en kritik de olsa iltibata gecmekten çekinmeyin...

ben çok tıklamışım iptal ettiler 20$ da biriktirmiştim... :(

Geri