Kendiliğinden kapanıyor

jason_

New member
Reaction score
0
Pc açılmadan kapanıyor

Teknik servisten anlayan arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum...
Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyordu. Yeni bir güç kaynağı aldım güzelce bağladım. Bilgisayara güç geldi fakat her seferinde tam açılacağı sırada elektriği kesiyor ve kendiliğinden kapanıyor. Sorun ne olabilir aceba??

bilgisayar ne zaman kapanıyor.İşletim sistemi yüklenirken mi? Yoksa bios ta mı kesiyor gücü? Ya da windows açıldıktan belli bir süre sonra mı kapanıyor?

Muhtemelen senin anakartından kaynaklı bir durum dostum.. Anakart power supply'ın gücünü kaldıramıyor olabilir.. Yada işlemcinin gücünde bir problem vardır. En iyi çözümün teknik servise göndermen ;)

en son teknik servise gittim ve yaptırdım. Sorun, işlemcinin macunu bitmiş bu da aşırı ısınmaya neden olup daha pc açılmadan kapanmasına yol açıyormuş. Başınıza böyle birşey gelirse bilgilerinize...

o kadar kısa sürede kapanacak kadar ısınması ilginç geldi bana.hiç soğutma elemanı olmasa işlemci çıplak çalışsa bile windows açılması lazım

o kadar kısa sürede kapanacak kadar ısınması ilginç geldi bana.hiç soğutma elemanı olmasa işlemci çıplak çalışsa bile windows açılması lazım

aynen dostm. Bana da çok tuhaf gelmişti ama servis elemanı düğmeye yanımda bastı ve o kadar kısa sürede fena ısınmıştı. İlginç :smile:

işlemcinin macunundan degıl bence fanının ayaklarının oturmamasından kaynaklanabılir..
yada guclu bı ekran kartın varsa..power suplyy cekmıyor olabılir

kardeşim anakartının marka/modelini ve power supply ın marka/model ve gücünü (kw) yazabilirmisin ?

Geri