kendilerine hack team diyorlar...

blackmilk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar konuyu açtım ama sinirlerimi yatıştırmam gerekiyor. Kendilerine kurdistan cyber army diyen bir grup şerefsiz hack takımı kurmuş ve türk sitelerini hackliyorlar.Benim siteyede index basmışlar ama sadece 3 dakika görebildiler... yardımlarınızla bu şerefsizlere derslerini vereceğimize inanıyorum...
mesajda attım onlara...

index duruyomu (yani sakladın mı) zone-h baktın mı ne adına kayıtlı site baba cıkarıız ortaya umarım

kardesım eger kı zone duruyosa sende sana zahmet buraya bı yapıstırıver merak etme ben baska bır grupta admınlerle saldırı grubundayım bunların hakkından gelırım sadece zone ok?

ne oluyor burda ben bişey anlamadim kim kimi hackliyor :)

işallah bu kurdler gunu görür gecen turkcerap.com uda hacklemişlerdi

yauff böyle dandik hack grupları her zaman ayyildizteam tarafından kapatılır geçenlerde sanalsuclular diye bi hack siteside kapatıldı milleyetci hackler eminim uğraşıyorlardır

Kendileri hacker degil lamer genellikle yurtdisi calisiyorlar kendilerine yardimci olan belciklalilar var yani ne zekiler nede hackerler :d sadece lamerler...Arkadasim eger siten mambo kurulu ise bu adamlarin indez atmasi çok basit yada nuke burada Chmodlari iyi ayarla sorunlari atlarsin bide Hostunu iyi sec Belcikadan gelen saldirilar serverlardaki tüm sitelere indez atma yönünde eger hostta baska sitelerdende bunu görebilirsin

sen merak etme en kısa zamanda bunların sonu gelmıs olacak ben sımdı den olaya el koyuyorum ama sende sıtenın hostuna sahıp cık acıklarını kontrel et

bunlar böyle yapıyorlar am aondan sonra başlarına ne geleceğini bilmiyorlar ki?????
ona kafaları çalışsa zaten böyle bişey yapmaya kalkışmazlar

Geri