Kendi websiteme giremiyorum...

RiYaSIz

New member
Reaction score
0
SeLamun ALeykum, oncelikle hos gorduk arkadaslar.
Bende henuz katildim araniza ama uye olmadan oncede epeyce inceleme firsatim oldu
oncelikle boylesi aydinlatici bir platformun olusumuna ve bu seviyede gelisimine katki sunan butun arkadaslara emeklerinden dolayi tsk edrim...
Benimde sizlerin arasina katilmama vesile olan problemime gelince :
Ben uzun suredir yurdundan uzak yasayan bir gurbetci arkadasiniz, Hastalananip isten ayrilinca uzun suredir yaptigim muzik calismalarim ve radyo yayinlarimin devami icin bir websitesi hazirlamak istedim, kendimde web tasirmindan anlamadigim icin sehrimizde bulunan az sayida Turk arkadastan yardim almak istedim ve neticede turist bir Turk arkadas sitemi yapabilecegini soledi ve bende bir domain kiraladim ve arkadas web tasarimina basladi yavasta olsa ilerliyordu siteye chat ve radyo ekledik siteyi yariladik sayilir. Bu arada web yapan turist arkadas Fransadaki amcasinin yanina izine gitti 4 hafta sonra donecekti ama malesef fransada polis yakalamis ve Turkiyeye gondermisler...
Uzun sure kontak kurmaya calissamda arkadasa bir daha ulasamadim ve sitem ole yarim kaldi. Ama 14 aydir ben o sitenin hala faturalarini oduyorum uzerime mail adresime kayitli dururyor.
Su an hasta oldugumdan calisamiyorum ve malesef 34 yasinda evde oturmak zorunda kaldim o sebeblede yarim kalan web sayfami tamamlayip en azindan 11 sene yaptigim radyo yayinlarima baslamak istiyorum, Fakat :
Siteme duzenlemek icin ''nasil ve nerden girecegimi'' bilmiyorum,
sayfayi yapan arkadas 1 sene once fransada yakalanip gonerilince bana hic bir sey anlatma firsati olmadi vede ona birdaha ulasmam mumkun olmadi ve siteme giremiyorum.
oysa faturalari mail adresime geliyo ve hala her ay oduyorum, kendi mail adresimden kendim kiraladim ve kiraladigim sirketin sayfalarina giriyorum,onlardanda her ay faturalar geliyo ve sirketin verdigi sifrelerde var bende,
Musade ederseniz sorularim sunlar :

1) : Yarim kalan sitemi tamamlamak istiyorum, duzenlemek icin siteye nerden girmem lazim?
2) : Sifreler hala kiraladigim sirketin verdigi sifrelermidir? (ki ole olmali ben sirket(PCextremeNL) faturalari mail adresime geliyor ve odemek icin sirket sayfasina hala o sifrelerle giriyorum )
3) : Site sahibi olarak siteye girebilmem icin gerekli olan sifreler o sifrelerle aynimidir, degisikse onlara nasil ulasabilir ve sitemi duzenlemeye nereden girebilirim?

Simdiden bana ve diger arkadaslara verdiginiz ogretici cvplar icin tsk, aydinlatici calismalarinizin surekli olmasi dileklerimle, saygilar ...

arkadaslar sorun cozulmustur, fakat bu ilgisiliginize tsk etmemek icin ugramistim
en azindan bu ilgisizliginiz sayesinde gercek ilgili siteleri tanima firsatim oldu,
size calismalarinizda basarilar.

hoşgeLdin & güLe güLe

dmm eLimizden geLdiince yardım ederiz ama yardım edemedimiz zamanLardada kimsenin böLe isyan edmee hakkı yoq yardım bu adı üstünde ister yapıLır ister yapıLmaz

hoş geldin sorununun çözülmesine sevindim gene sorunun olursa burdan bize ulaş sana yardım edebiliriz

Geri