Kendi Cektigim RESimleг. Adana Sabancı Meгkez Cami ..

ozdemir01

New member
Reaction score
0
2u4rjts.jpg
[/IMG][

[IMG]http://i15.tinypic.com/47wg0tf.jpg

2e3twn6.jpg

35lw7bb.jpg

471zcqo.jpg

2ro0rxy.jpg

4d32wav.jpg

43e2yit.jpg

434ogft.jpg

Şimdilik bu kadar İnşallah beğenirsiniz.2006 Haziranda çekmiştim.

İnşallah daha sonrada Adananın çeşitli resimlerini koyacağım yine kendi çektiğim resimler tabi. Beğendiyseniz ?

Eline koLuna SaqLık kardes ..
qüzeL resimLer ..

bu caminin gece görüntülerini de eklersen daha güzel olur. gece merkez camii daha bir güzel görünür.

eline sağlık kardeş.

sonsuzluğa' Alıntı:
bu caminin gece görüntülerini de eklersen daha güzel olur. gece merkez camii daha bir güzel görünür. eline sağlık kardeş.

Malesef fırsat bulup gece resim çekemedim.Şu anda bayağı uzaktayım yine resim çekmek için fırsatım yok.İnşallah bir başka zaman.

öncelikle eline sağlık
tahminen Yeni Adana tarafında bu cami
doğru mudur?

Bu park çok güzel ve çok büyük..
Bir buçuk ay kadar önce Sabancı camii nin karsısındaki merkez komutanlığının misafirhanesinde kalmıştım..
Farkettim ki sabahları güneş doğarken tam panoramalık pozlar çıkıyor ortaya =)
Bu parkın sonunda migrosun yanındaki köprüden panorama fotoğraflar çekmeni öneririm..
Panorama için Adana'nın en güzel yerlerinden biridir.. ;)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
öncelikle eline sağlık
tahminen Yeni Adana tarafında bu cami doğru mudur?

Sağolun arkadaşlar,tahmininin yarısı doğru.Yeni ve eskinin buluştuğu yerde bu cami.Seyhan
nehri Adanayı ikiye böler.Seyhan nehri kıyısına yapıldı cami.
Aslında bu cami hacılara kolaylık olsun diye hac yolu üzerine inşa edildi.Fakat zamanla
hacca karayoluyla gitmek imkansızlaşınca yapılış amacından uzaklaştı.

33omxs5.jpg

2lj6e0y.jpg

önceki mesajıma eklemeyi unutmuşum
mümkünse caminin içindende resimler çekebilir misin??? :goz:

Gerçekten çok güzel mimarisi var.. Sabancı'nın babası yada dedesinin ismini verdiği camiimiydi bu ?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
önceki mesajıma eklemeyi unutmuşum
mümkünse caminin içindende resimler çekebilir misin??? :goz:

Sağol kardeş,arkadaşlar.
Malesef çekmem mümkün değil.Sıcak bir yaz günü çekmiştim resimleri.Resimleri çektiğim yer bayağı camiye uzak,teleobjektifle çektiğim için yakın gibi gözüküyor.Sonra gözüm kesmedi camiye kadar yürümeye.Fakat pişman oldum gece ve iç mekanı çekmedigim için.İnşallah
bir başka bahara.

KaRma' Alıntı:
Gerçekten çok güzel mimarisi var.. Sabancı'nın babası yada dedesinin ismini verdiği camiimiydi bu ?

Aslında Adanalılar camiyi yaptırmaya başladıktan uzun bir süre sonra bu işlerin kolay olmadığını anladılar.Korkunç büyük paralara mal oluyodu.Tamda bu sırada Rahmetli Sakıp Sabancı caminin eksik kalan yapımını üstlendi.Asıl isim Adana merkez cami-i idi.
Sakıp ağa tamamlayınca Sabancı merkez camii ismini aldı.kendisine ve tüm emeği geçenleri Allah c.c. Rahmet etsin.Mekanları cennet olsun.

vay be özledim valla adanayı 6 yılım geçti kolay mı yaaa.............

ellerine emeğine sağlık güzel fotolar paylaşım için saol

Geri