Kendi Bluetuth Hack'inizi Kendiniz Yaratin %100 çalişiyor

klass24

Banned
Reaction score
0
....

ÇOK KONU AÇILDI BLUETUTH HACK HAKKINDA LAF OLSUN DİYE KİMSE İŞE YARIYORMU DİYE BAKIP AÇMADI
ALIN SİZE BİR İLK HACKHELL FARKIYLA
PROGRAM NE İŞE YARAR:BLUETUTH UNUZ AÇIK OLDUĞU SÜRECE KİMSE KİMSEYE DOSYA ALIŞVERİŞİ YAPAMAZ BUNA SİZİN TELEFONDA DAHİL EĞER YAPARSA TELEFONUNA RESTART ATIYOR :cool: TELEFON KAPANIR TEKRAR AÇILIR SİZ İSTEMEDİĞİNİZ SÜRECE KİMSE BLUETUTH U KULLANAMAZ

BU OLAYI NASIL YAPACAĞIM:İLK OLARAK BİLGİSAYARINIZDA NOT DEFTERİNİ AÇIN EN BAŞA " İŞARETİNİ KOYUN KOYDUKTAN SONRA 4 DEFA BOŞLUK TUŞUNA BASIN SONRA CTRL+SHIFT+ALT+C YE BASARAK ŞU İŞARETİ ÇIKARIN © ÇIKARDIKTAN SONRA 3 BOŞLUK BIRAKIN " İŞARETİNİ KOYUN SONRA BUNU ©.txt DE DİYE KAYDEDİN VE CEP TELEFONUNUZA ATIN SONRA DOSYAYI AÇIN DOĞAL OLARAK NOT DEFTERİNDE AÇILACAK BURDANDA TELEFONUMUZDA BULUNAN KALEM TUŞUN KULLANARAK KOPYALA YAPIŞTIR YAPACAĞIZ KALEM TUŞUNA BASILI TUTUP SOLA DOĞRU ÇEKTİĞİMİZDE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ŞEKİLLER MAVİ ETKİN HALİNİ ALACAK AYNI PC DE SHIFT TUŞU GİBİ SONRA ALTTA SOLDA KOPYALA DİYECEK KOPYALA TUŞUNA BASTIĞIMIZDA ARTIK ŞEKLİMİZİ KOPYALADIK

YAPIŞTIRMANIZ GEREKEN BAĞLANTILAR; BLUETUTH ; TELEFONUMUN İSMİ KISMINA YAPIŞTIRIN NASILMI?TABİKİ TELEFONUMUZDA BULUNAN KALEM TUŞU SAYESİNDE KALEM TUŞUNA BASINCA ALTTA SAĞDA YAPIŞTIR DİYECEK ONA BASTIĞINZA ŞU ŞEKİL ORAYA YAPIŞACAK " © " SONRA BURDAKİ C KIRMIZI HALİNİ ALACAK BUNA DİKKAT!

VE EN SONUNDA BLUETUTH U AÇIN KİMSE SİZDEN İZİNSİZ KULLANAMASIN :D

DİP NOT:UNUTMADAN KİMSE BU OLAY ÇALIŞIYORMU DİYE SORMASIN ÇALIŞMASA ATMAYIZ LAF OLSUN DİYE YAZMIYORUZ ORAYA BLUETUTH HACK DİYE SAYGILAR SEVGİLER DOĞRU ÇALIŞIR İŞE YARAYACAK PAYLAŞIMLARLA KALIN

mod arkadaşlara sesleniyorum bir çok arkadaş bu olayı yapamıyacak sizler yapıp bir dener ve buraya düşüncelerini yazarsa sevinirim

dun yazıcaktım unutmusum :)
tesekkurler.

farketmez arkadaşım ben hatırladım yazdım hepimiz için no problem

dostum ben bunu biliyorum ama işe yaramıyor ne yazıkki anlatıldığı gibi ceple ilgili forum sitelerinde dolaşırken bulmuştum denedim diğer bluetoot cihazları senı telefonu bulamıyor ybunun dışında hiç bişey olmuyor bunu adı hatta bluecake die bişey olması lasım belki yanlış hatırlamıoyrsam yine de teşekkürler....

arkadaşım yazdığımı dikkatli oku işe yaramaz olsak laf olsun diye açmayız oraya şuan benim telde yüklü çok mükemmel derecede çalışıyor oraya üstüne basa basa çalışıyor diyorum sen hala işe yaramıyor diyorsun benim yazdıklarımı dikkatli oku yeniden dene

hayır arkadaşım birşey farketmez ben f klavye kulladığım için yazdım q da nasıldır bilmem telefon fark etmiyor c yi nerden çıkardığında fark etmiyor önemli olan o boşluklara dikkat etmen tırnaktan sonra 4 boşluk işaret sonra 3 boşluk tırnak olay bundan ibaret

bu tablet pc de calısırmı aceba, ben bugun bi denicem

ya kardeşim ben yazdım ama o c harfi kırmızı olmadı bi de ben bununla tam olarak ne yapacam nasıl kullanacam bı detaylı acıklarsanız cok sevınırım yanı ne ıse yarıyacak?

Dostlar bu olay sadece 6600 tlfnlarda işe yarar.kafanızı yormayın 6630 ve üstü reset atmaz beb bunu 2 yıl öncede biliyodum :d

olayın aslı

ewt bulunduğunuz ortamda bluetoot ile arama yapanların teline reset çekmek

DOWNLOAD

bu link teki dosyayı tele atın ve notlar klasörüne kaydedein ve
" © "
şeklindeki kısmı bluetooth adı yerine kpyalayın
© simgesi kırmızı olcak ve bluetooth taraması yapan bütün cihazlar sizin adınızı görünce kapanıcak ve kimse bluetoot'unu sizden izinsiz kullanamasın

*NOT (Sizinle daha önce eşleşmiş cihazlar tellerddin birine eşleşmeden sonra format atılmamışsa eşlelme silinmiş olsa bile işe yaramaz)
**NOT (Seri 60 lmayan tellere yazılan kodlar çalışmaz)
***NOT (Seri 60 olmayan teller adı bilinmiyor olarak görür ama kapanmaz)

link yenilendi

sybianlarda ise yarar sadece ...

symbianlarda işe yarar ve sadece 6630 ilk versiyonuları, 6600,6620, 7610, 6670, 3650, 3660,7650, bu telefonlarda işe yarar. o boşlukta tab tuşu ile yapılan boşluktur space ile yaparsanız olmaz yani
" saybatli " aynen böyle

Geri